Războiul anului. Andreea Berecleanu începe un scandal monstru după retragerea din televiziune

Publicat: 25 Feb. 2020, 15:20 Vedete

Andreea Berecleanu a anunţat pe pagina sa de Facebook faptul că nu va mai prezenta știrile de la pupitrul Observatorului. După acest anunț, o fostă colegă a jurnalistei a criticat-o dur, dezvăluind lucruri incredibile despre vedeta TV.

Sorina Matei, un personaj cu mult mai puțină notorietate și experiență în televiziune, a  a scris un mesaj plin de critici la adresa fostei prezentatoare, declarând faptul că Andreea Berecleanu este doar „o faţă obsedată de machiaj, care vine, citeşte prompterul şi pleacă”.

“Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio ştire. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să ştie, că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani. Berecleanu e o faţă obsedată de machiaj, care vine, citeşte prompterul şi pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de «jurnalist», ca şi-n emisiuni tv. Mai cunosc eu mulţi care fac PR, afaceri şi care şi acum se prezintă fals jurnalişti, maculând meseria. La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să zică şi nici ce să facă, s-a terminat”, susține fosta colegă a Andreei Berecleanu.

Sorina Matei, trasă la răspundere

În urma acestui mesaj, Andreea Berecleanu și-a anunțat duminică publicul că a chemat-o în instanță pe Sorina Matei, jurnalista care a denigrat-o în spaţiul public.

„Dragii mei, ce ati facut voi in mai putin de 24 de ore este o energie fantastica, e dragoste, e solidaritate, e atasament, e mai presus de ce poate primi un prezentator de stiri doar printr-o expunere datorata profesiei in sine. Cine ma cunoaste in viata de zi cu zi, imi stie comportamentul. Tot ce fac e firesc, tot ce spun e ce gandesc. Dar voi, ce care m-ati cunoscut doar prin intermediul ecranului, mi-ati aratat prietenie adevarata. Am sute de mii, milioane de prieteni. Si eu am crezut toata viata ca am doar cativa, aceiasi de peste 20, 30 de ani. Aceasta energie, acest vibe il pot da doar anumiti oameni, cei ca voi. Asta nu trebuia sa fie oprit in niciun fel de catre cei incapabili de a crea energii pozitive. Mai mult, cei care distrug pana la autodistrugere. Dar noi suntem mai presus, atat voi in vietile voastre de oameni buni si frumosi, cat si eu, cu viata mea linistita si normala. Va iubesc, va multumesc, va intorc toata puterea pe care mi-ati dat-o intr-un timp atat de scurt. Cu dragoste, a voastra, Andreea ❤️„, a transmis fosta prezentatoare TV.

Publicat: 25 Feb. 2020, 15:20 Vedete
Pe aceeași temă