Ce a răspuns Andreea Berecleanu la întrebarea “De ce nu mai prezinți Observator?”!

Publicat: 21 Mar. 2020, 08:51 Vedete

Ce a răspuns Andreea Berecleanu la întrebarea “De ce nu mai prezinți Observator?”, te va uimi! Vedeta tv a părăsit pupitrul știrilor de la Antena 1, recent, mărturisind că se va implica în afacerile soțului.

Deși au trecut câteva săptămâni bune de când Andreea Berecleanu a plecat din televiziune, ba chiar și-a început activitatea în cadrul clinicii partenerului ei, medicul Constantin Stan, fanii ei virtuali încă sunt curioși să afle de ce vedeta nu mai prezintă “Observator”. Andreea a postat un mesaj, pe una din paginile ei de socializare, în care le-a pus la dispoziție celor interesați să afle informații legate de medicină și chirurgie estetică, o adresă de mail.

Începând de mâine, aveți posibilitatea să scrieți pe adresa [email protected] orice întrebare legată de medicină și chirurgie estetică. Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătura între voi și dr. Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși! Urmăriți conturile de SM @dr.stanconstantin dar și platforma @esteticapremium.ro”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Comentariile nu au întârziat să apară. Mai toată lumea a felicitat-o și i-a urat succes în afaceri, însă au existat și unii curioși care voiau să stie chiar de la ea adevăratul motiv pentru care nu se mai află la pupitrul știrilor Observator. Andreea Berecleanu nu ezitat să răspundă!

De ce nu mai prezinți Observator?”, a întrebat-o un fan virtual.

“Pentru că nu am vrut să mă dezic de mine!”, i-a raspuns Andreea.

Capturi: Instagram Andreea Berecleanu

 

Publicat: 21 Mar. 2020, 08:51 Vedete
Pe aceeași temă