Adevărul despre plecarea Andreei Berecleanu de la Observator. Ce a deranjat-o pe vedetă

Publicat: 27 Feb. 2020, 10:17 Vedete

Anunţul Andreei Berecleanu cu privire la plecarea sa de la Antena 1, a luat prin surpridere o ţară întreagă. Speculaţiile pe tema acestui subiect nu au încetat să apară, multe voci au presupus care ar putea fi adevăratele motive pentru care fosta prezentatoare TV a luat această decizie.

Apariţia soţilor din Vaslui, deja cunoscuţi de toată România, datorită emisiunii Access Direct, nu mai este văzută cu ochi buni. Foare mulți telespectatori au trimis deja reclamații la Consiliul Național al Audiovizualului, considerând că s-a ajuns mult prea departe cu acest subiect îndelung dezbătut pe micul ecran.

Mulţi au considerat că şi acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care Andreea Berecleanu şi-a dat demisia, printre altele. Declaraţiile vedetei în care spune că a fost și a rămas un jurnalist respectat și onest au ridicat semne de întrebare, iar mulţi dintre admiratorii acesteia au făcut legătura cu subiectele pe care Antena 1 le abordează de ceva timp şi care sunt lamentabile după părerea multora.

Primele declaraţii ale Andreei Berecleanu despre plecarea de la Observator

„Am stat 17 ani în Antena pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest.

Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani.

Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai postului de televiziune, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea ❤️”, este mesajul pe care Andreea Berecleanu l-a publicat pe pagina ei de Instagram, anunțând că nu va mai fi văzută la pupitrul știrilor.

Publicat: 27 Feb. 2020, 10:17 Vedete
Pe aceeași temă