”Război” între Brigitte Sfăt și fiul ei, Robert? Tânărul se gândește să își dea mama în judecată

Publicat: 02 iul. 2020, 09:34 Autor: Andreea Voicu Vedete

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte, este decis să își dea mama în judecată. În ultima perioadă, tânărul vorbește la televizor despre modul în care ar trebui să fie împărțită averea.

După ce mama lui l-a reclamat la poliție, l-a alungat din casă și a rămas fără niciun ban în portofel, Robert Sfăt a vorbit în emisiunea ”Xtra Night Show” de pe Antena 1 despre faptul că Brigitte, mama lui, nu ar dori să îi dea partea lui de avere. Mai mult decât atât, tânărul ar fi decis, într-o oarecare măsură, să își dea mama în judecată.

”Dacă trebuie să mă judec cu ea (n.red Brigitte Pastramă), o voi face. Mai ales că am scris negru pe alb că trebuie să-mi dea 54.000 de euro. Aștept să văd dacă mi-i aruncă și pe ăia. (…) A investit bani în operații estetice, care au costat-o mai mult probabil decât mi-a scris mie în procură, decât moștenirea”, a declarat Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, în emisiunea lui Dan Capatos, ”Xtra Night Show”.

Ce operații estetice are Brigitte Sfăt

Totodată, Brigitte a scris pe Facebook ce operații estetice și-a făcut și cât au costat acestea.

”Nu am ascuns niciodată intervențiile chirurgicale, dar nu am avut niciodată vreo liposucție…. niciunde! Dragii mei, ca să nu mai îmi băgați în “cont” tot felul de operații la tot felul de prețuri, vă spun eu cum stă treaba:

Primul implant mamar a fost în ’97, (2000€)l am schimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€). Am o rinoplastie, făcută de renumitul dr Hakan Gence de la Esteworld deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€).

Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă , care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania, la TKlinik , dr Tiklea Marian – operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€). Mai am un implant de sprâncene pentru care am optat în 2019, (2000 €) și l-am făcut în Turcia , la Esteworld, acolo unde am făcut și o operație de implant fesier, în 2018 (5500 euro).

În prezent nu am nimic în buze, nici nu mi-aș mai băga prea curând. Anual îmi injectez botox în frunte, o substanță care paralizează mușchii de expresie care formează ridurile (200€)”,a enumerat Brigitte Pastramă intervențiile estetice.

Publicat: 02 iul. 2020, 09:34 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×