Cu cine flirtează Florin Pastramă atunci când Brigitte nu este de față!

Publicat: 17 mart. 2022, 11:50 Autor: Maria Apostol Vedete

Proverbul acela care spune că ”lupul își schimbă părul, dar năravul, ba” i se aplică de minune lui Florin Pastramă. Chiar dacă viața lui s-a schimbat la 180 de grade de când s-a căsătorit, acesta nu-și poate scoate din sânge.. flirtul! 

Florin Pastramă pare să se fi transformat într-un băiat de casă. După ce a rămas fără reality show, iar afacerile au început să scârțâie, și-a găsit imediat de treabă. Actualul soț a lui Brigitte demonstrează că e bun la toate… chiar dacă pe banii soției!

Lucrurile par a sta destul de clar! Pentru cumpărăturile mai puțin însemnate, Brigitte îl trimite pe Florin, singur, la magazin. Lângă casă, nu prea departe de locuință, totul, probabil, pentru ca soțul să nu întârzie prea mult. Sau poate să nu aibă vreo ocazie să „flirteze” cu vreo domnișoară!

În zona Pipera, la un supermarket, își face apariția Florin Pastramă! E îmbrăcat lejer, cu un trening negru și o pereche de sneakerși negru cu albastru, nimic „țipător”, așa cum ne-a mai obișnuit. Intră, cumpără doar câteva role de hârtie și o sticlă de apă. Mai multe detalii citește pe CANCAN.RO.

De ce a renunţat Brigitte la emisiunea de pe Antena Stars

Brigitte Pastramă a explicat motivul pentru care au fost oprite filmările pentru reality show-ul în care apărea alături de Florin Pastramă.

Noi am avut un contract valabil până la sfârșitul anului. Din mai multe motive nu am mai dorit să-l prelungim. Inițial, a fost un contract de probă pentru anul 2020, iar, pentru că audiența a fost foarte mare, am semnat un contract pe un an întreg. Dar, din mai multe motive, eu am specificat de-a lungul acestei perioade că nu doresc să prelungesc acest contract.

Contractul a fost respectat până la capăt, așa cum a fost semnat, cu toate clauzele stipulate, dar noi nu ne-am mai dorit să mai continuăm. Nu am fost scoși din grilă!”, a povestit vedeta.

Publicat: 17 mart. 2022, 11:50 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×