Fiul lui Briggite a mărturisit cum a fost perioada în care a dormit în parc. Ce rugăminte are Robert pentru mama sa

Publicat: 30 Jun. 2020, 08:33 Vedete

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei este departe de a se fi încheiat. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Robert a povestit un episod care l-a marcat, mai exact momentele în care a fost nevoit să doarmă pe bancă în parc. Chiar dacă mama sa nu îi mai răspunde la telefon, tânărul a făcut un ultim apel către aceasta.

Fiul lui Brigitte continuă seria dezvăluirilor incredibile, după scandalul în care el și mama sa sunt implicați. Robert a povestit în direct cum a fost nevoit să cerșească pentru a mânca și cum nopțile dormea într-un parc.

”Am dormit pe bancă, aceasta este una dintre ele. Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire”, a povestit Robert.

”Le spuneam că am adormit așa fără să vreau”

Tânărul spune că de multe ori s-a întâlnit cu persoane cunoscute, pe care, de rușine, le-a mințit.

”Mă trezeam cu bodyguarzi, persoane cunoscute ori oameni care erau în aceeași situație. Când mă întâlneam cu oameni cunoscuți le spuneam că am adormit așa fără să vreau”, a mai mărturisit tânărul.

Acum, după toate lucrurile care i s-au întâmplat, fiul lui Brigitte Pastramă mai are doar un singur vis.

”Am scris niște versuri pentru mama mea, pe care aș vrea să le asculte, pentru că ea nu a avut niciodată încrederea în mine că pot face o carieră din asta. Dragă mama dă-mi echipamentele înapoi, lasă-mă să îmi văd de pasiunile mele, lasă-mă să fac artă”, a mai spus Robert la Xtra Night Show.

Robert își dorește o împăcare cu mama sa

”Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine”, a încheiat fiul soției lui Florin Pastramă.

Publicat: 30 Jun. 2020, 08:33 Vedete
Pe aceeași temă