Brigitte Sfăt a ajuns la spital: ”În timp ce unul mă scuipa, altul…”

Publicat: 24 iun. 2020, 12:30 Autor: Andreea Voicu Vedete

Brigitte Sfăt a mers la spital, după scandalul pe care l-a avut în locuință. Pe facebook, ea a scris câteva rânduri.

Vedeta a trecut prin momente grele zilele acestea, după incidentul care a avut loc în locuința sa. A povestit pe rețelele de socializare ce s-ar fi întâmplat în ziua în care a chemat poliția.

”Ieri, în jurul orei 8.30, am coborât în bucătărie, pentru a bea cafeaua.M-am uitat stupefiată prin casă și era un dezastru total. Am ascultat mai atentă, am auzit zumzet de multe glasuri și mi-am dat seama că în casa mea sunt mai multe persoane. M-a apucat panica și am început să urlu la Florin, care era la toaletă.

De pe scări au început să coboare mai mulți indivizi euforici, dar nu la modul frumos, care au început să mă jignească în cel mai urât mod posibil… În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și am întrebat dacă îl cunoaște pe fiul meu, au spus: «cine p… mea e Robi?».

Am pus mâna pe telefon să sun poliția și unul m-a împins pe jos, dar în acel moment a coborât Florin și l-a imobilizat. Eu am sunat la 112 prima dată. Apoi unul a întrebat: «A ta era mașina aia albastră?». Am ieșit afară și nu mai era mașina! (…)”, a spus Brigitte, potrivit Viva.

Brigitte Sfăt a povestit că a ajuns la spital

”Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital….și totul datorită presiunilor mediatice intense, care nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure, care muncește până la epuizare să își plătească creditele.

Care atunci când se trezește o doare carnea pe ea de oboseală și surmenare și care ajunge batjocorită și umilită de niște indivizi primiți de «prietenii» fiului, agresată și verbal, și fizic când încearcă să înțeleagă de ce au ajuns acele persoane în casa ei… și mai îi este distrusă și mașina firmei, la care încă mai plătește rate”, a scris ea pe Facebook.

Publicat: 24 iun. 2020, 12:30 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×