Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei. Criminalul ar putea scapa datorita noii dovezi

Publicat: 29 Jul. 2019, 15:59 Ciao.ro
Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei. Criminalul ar putea scapa datorita noii dovezi

A iesit la iveala o noua informatie cu privire la criminalul din Caracal, care ar putea da peste cap toata ancheta.

Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei. Conform unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de multe ori la psihiatrie.

„În urma investigațiilor realizate de Gazeta Oltului, Dincă Gheorghe, omul ce a îngrozit o lume întragă cu faptele sale, a fost internat de mai multe ori la secția de Psihiatrie pe urma tulburărilor mentale și de comportament datorite folosirii alcoolului, sindromul de dependență.

Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei

Acesta a fost internat în următoarele date: 30 Ianuarie 2009; 2 Aprilie 2009; 3 Iulie 2009; 3 Septembrie 2009; 3 Decembrie 2009; 11 Februarie 2010; 15 Aprilie 2010; 16 Septembrie 2010.”

Astfel ca nu este exclus ca Gheorghe Dinca sa foloseasca aceste internari ca o portita de salvare, pentru a scapa de o condamnare.

S-a aflat ce s-a petrecut in masina criminalului de la Caracal: „Am lovit-o si i-am pus banda adezivă pe ochi”

Familia indurerata a Alexandrei a aflat detalii ingrozitoare despre ultimele ei clipe de viata.  Familia adolescentei a aflat de la avocat care au fost declaratiile facute de Gheorghe Dinca in fata procurorilor DIICOT.

Acestia n-au putut sa se abtina si au izbucnit in lacrimi atunci cand au fost informati ca fata lor de doar 15 ani a reusit sa-si mentina calmul atunci cand a constientizat ce urma sa se intample.

Alexandra Macesanu s-a urcat in masina criminalului miercuri dimineata, pe 24 iulie 2019, dupa ce a facut autostopul. Procurorii au reusit sa faca reconstituirea cu ajutorul declaratiilor individului dar si a probelor gasite in masina lui marca Renault.

„Vreau să merg la liceu, vă rog” i-a spus Alexandra criminalului iar la scurt timp dupa ce au plecat Dinca a inceput sa sustraga informatii despre fata. Acesta chiar a intrebat-o despre viata ei sexuala insa fata a evitat discutia.

Vezi continuarea infioratoare AICI.

Publicat: 29 Jul. 2019, 15:59 Ciao.ro
Pe aceeași temă