Ramon Chicireanu, fost concurent Masterchef, a murit de cancer

Publicat: 16 Mar. 2020, 12:11 Arhiva

Ramon Chicireanu, fostul concurent de la Masterchef, s-a stins din viață astăzi. Bărbatul, care are trei copii acasă, a pierdut lupta cu viața, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

În urmă cu doi ani de zile, calvarul se instala în viața lui Ramon Chicireanu, tânărul optimist care a venit la TV la Masterchef și i-a făcut pe jurați să râdă cu lacrimi. Suferea de cancer limfatic, iar tratamentul pe care îl făcea era unul dur. Tot în anul 2018, când fusese diagnosticat cu cancer, Ramon Chicireanu a fost operat în German, însă, din păcate, boala a recidivat agresiv. Pe rețelele de socializare, Cristina a făcut un apel prin care dorea strângere de fonduri pentru operația lui Ramon și tratament. Însă, din păcate, Ramon a pierdut lupta cu viața între timp.

”Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasã lecţie de viaţã – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam cã doar tu poţi învinge moartea, ştiam cã doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori- ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!”, a scris Cristina pe Facebook, una dintre persoanele apropiate ale lui Ramon.

Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi…

Publicată de Cristina Rotarescu pe Luni, 16 martie 2020

Publicat: 16 Mar. 2020, 12:11 Arhiva
Pe aceeași temă