Ramon, fost concurent Masterchef, bolnav de cancer! Are nevoie de ajutor pentru a putea trăi

Publicat: 08 Mar. 2020, 09:37 Arhiva

Ramon Chicireanu are cancer limfatic. Fostul concurent Masterchef, Ramon Chicireanu, se luptă în fiecare zi să trăiască, după ce medicii l-au diagnosticat cu o boală cruntă, și anume cancer limfatic.

Ramon, cel care i-a făcut pe jurați să râdă de atâtea ori, are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a putea trăi și pentru a duce o viață normală. El a fost diagnosticat cu cancer în anul 2018. De asemenea, în același an, Ramon Chicireanu a fost operat în German, însă, din păcate, boala a recidivat agresiv. Acum, tânărul are nevoie de sprijin financiar pentru a relua tratamentele. Pe rețelele de socializare, are loc deja o mișcare incredibilă pentru Ramon.

Ramon Chicireanu are cancer limfatic. Fostul concurent Masterchef are nevoie de ajutor

”Chicireanu Ramon-un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenã cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boalã îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţarã unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare. Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil – o minune de fetiţã!!

Dar cancerul nu l-a uitat. S-a întors şi mai puternic şi mai înverşunat. Însã Ramon Chicireanu e un adversar din ãla redutabil. El are 3 copii frumoşi şi veseli care au nevoie de un tatã. Are o soţie minunatã care îl ajutã şi îi este alãturi. El nu stã la discuţii mult cu boala asta -el luptã, zâmbeşte, gãseşte puteri interioare nebãnuite şi identificã soluţiile salvatoare şi astfel trece vesel mai departe.

Nu existã cuvinte care sã poatã reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţii şi zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorãtoare -surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit- plin de perfuzii, gãurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut- acestea sunt imaginile unui om care duce o luptã pe viaţã şi pe moarte….

Toate aceste investigaţii şi operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare -iar Ramon îşi doreste sã continue aceastã luptã pentru cã el ştie cum sã o câştige. Noi oamenii avem o putere fantasticã– aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi sã le oferim apropiaţilor o nouã şansã la viaţã. Ramon Chicireanu este acum aproapele nostru care are mare nevoie de ajutor. Acum noi putem sã îl ajutãm sã îşi implineascã visul – acela de a trãi!!!Ramon meritã sã îşi scrie în continuare povestea vieţii sale!

Conturi deschise pentru donatii:
Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON
Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR
SWIFT UGBIROBU
Titular cont Chicireanu Roxana Elena
Cont deschis la Garanti BBVA

Doneazã acum şi oferã-i lui Ramon o minune! Chicireanu Ramon are mare nevoie de noi!
#RAMON”, este mesajul care apare pe social media.

Chicireanu Ramon-un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la…

Publicată de Cristina Rotarescu pe Vineri, 6 martie 2020

Ramon a transmis și el un mesaj în urmă cu câteva ore pe rețelele de socializare.

”Vreau să știți că o energie enormă este captată de mine prin gândurile frumoase pe care le împărtășiți. Dacă iubirea și dragostea ar putea fi fructificate în materie, cred că universul ar fi în mana mea. Vreau să știți că am nevoie de Rugăciunea voastră pentru mine, alături de mine, să pot să arăt că Dumnezeu îți dă cât poți duce!”, a scris Ramon.

Publicat: 08 Mar. 2020, 09:37 Arhiva
Pe aceeași temă