Raluka este pretențioasă în alegerea unui iubit

Publicat: 21 dec. 2016, 17:26 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Raluka este pretențioasă în alegerea unui iubit

Cu toate că se bucură de succes și are o mulțime de admiratori, cântăreața Raluka este singură, însă nu-i displace acest lucru. Cântăreața spune că nu se aruncă în brațele primului venit, iar cel care îi va deveni iubit trebuie să corespundă cerințelor ei, care ce-i drept nu sunt puține.

“Cu siguranță trebuie să mă atragă atât fizic cât și energetic. Iar de aici e o listă lungă cu cerințe pe care nu am să o înșir pentru că as parea foarte nebună”, ne-a spus Raluka.

Până atunci se ocupă de cariera muzicală, mai ales că este foarte dedicată și pasionată de ceea ce face. Cu toate că are un program foarte încărcat și puțin timp pentru a petrece cu cei dragi nu se plânge.

“Am timp de de toate, sau cel puțin încerc să îmi fac timp și cred eu că reușesc. Cât despre viața personală, aș vrea să pot să îmi văd părinții mai des și cățeii”, a mai adăugat cântăreața.

Înainte de cânta singură, Raluka a colaborat cu Dj Sava, iar una dintre cele mai de success piese lansate se cei doi a fost “I like the trompet”. Raluka spune că nu s-ar vedea niciodată făcând altceva care nu are legătură cu muzica. “Cu siguranța aș fi implicată în continuare în lumea asta, chiar dacă nu aș mai cânta”, ne-a mai spus Raluka.

Publicat: 21 dec. 2016, 17:26 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă