Chuck Norris in reclama virala a momentului. Ce face cu o solnita la 76 de ani VIDEO

Publicat: 01 feb. 2017, 13:42 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Chuck Norris in reclama virala a momentului. Ce face cu o solnita la 76 de ani VIDEO

Nu exista om pe planeta care sa nu il stie pe celebrul actor din America, Chuck Norris! Barbatul a devenit celebru in urma serialului ‘Walker, politist texan’ unde interpreta rolul unui serif care rezolva orice caz si bate pe toata lumea.

Dupa ce i s-a creat o imagine invincibila, Chuck Norris a devenit viral in mediul online datorita unor glume. Internautii au facut caterinca pe seama lui si l-au asemanat chiar si cu Dumnezeu. Popularitatea lui in mediul online a crescut, iar aparitiile in film au scazut.

Chiar daca nu a mai bifat nicio aparitie notabila in filme sau seriale, Chuck Norris se tine bine la 76 de ani. Recent, vedeta a filmat o reclama pentru un sistem de asigurari medicale din America.

In clipul video, Chuck Norris este clientul unui bar ce serveste si mancare. Este observat de doi pensionari care ii testeaza abilitatile de luptator cu o solnita pe care i-o arunca in fata. Mereu vigilent, actorul se apara de ea cu o lovitura cu piciorul.

Din nefericire, solnita este aruncata inapoi in nasul pensionarului care a aruncat-o si il raneste grav. Batranul cauta pe aplicatia sa un medic care sa il trateze de rana.

Publicat: 01 feb. 2017, 13:42 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă
×