Cel mai tare gadget pentru mamici! Cum isi pot hrani bebelusii cu ‘lingura-minune’ VIDEO

Publicat: 01 Feb. 2017, 12:02 Parenting
Cel mai tare gadget pentru mamici! Cum isi pot hrani bebelusii cu ‘lingura-minune’ VIDEO

Toate mamicile care trec de alaptat la faza piureurilor stiu cat e de greu sa isi hraneasca bebelusii, mai ales cand acestia au toane sau sunt bolnaviori. In ajutorul lor a venit un gadget usor de folosit care le permite sa isi hraneasca micutii fara prea mare efort si fara mizerie.

GiGadgets prezinta ‘lingura-minune’ pe care orice mamica trebuie sa o abia la ea in bucatarie. Este vorba de o lingura normala de plastic ce are, in loc de coada, un capat cu filet. In acest filet se insurubeaza cu usurinta cateva pungi de plastic.

Intregul dispozitiv vine cu un stativ cu 3 sloturi unde in partea de jos se fixeaza pungile goale, in partea de sus se fixeaza 3 tuburi largi cu sistem asemanator ca al unei seringi. Tot ce trebuie sa faci e sa te apuci de gatit piureurile de care bebelusul tau are nevoie.

Dupa ce ai facut pasta, pui continutul in cele 3 recipiente tari de plastic si, cu ajutorul unui dispozitiv de plastiv, impingi mancarea jos in pungile de plastic. Dupa ce ti-ai facut stocul pentru cateva zile, mai ales daca trebuie sa pleci intr-o calatorie de afaceri, scrii pe pungi data si continutul, apoi bagi totul in frigider. Sursa

Cu acest dispozitiv numit ‘lingura-minune’ copilul tau nu va mai arunca sau varsa mancarea din castron si tie iti va fi mai usor sa il hranesti. Cum ti se pare aceasta inventie? Te-ar ajuta sa iti hranesti bebelusul mai rapid?

Publicat: 01 Feb. 2017, 12:02 Parenting
Pe aceeași temă