Radhu, românul faimos din America Latină, a fost la mormântul Miraculoasei Gilda! Foto

Publicat: 04 Apr. 2019, 16:23 Life

Radhu, artistul român ce face senzație în America Latină, a avut parte de o mare surpriză din partea presei din Argentina!

Radhu a fost la mormântul Miraculoasei Gilda. Radhu a vizitat mormântul celebrei cântărețe de muzică tropicală, Gilda, un simbol argentinian, canonizat, ce vindecă bolnavi și îndeplinește dorințe, după cum susține tânărul. Cei care i-au făcut această surpriză au fost niște jurnaliști și producători de la America Tv.

Radhu a fost la mormântul Miraculoasei Gilda

Radhu a fost la mormântul Miraculoasei Gilda

 „Gilda, pe numele său real Miriam Alejandra Bianchi, a fost cântăreața argentiniană de cumbia și muzică tropicală, dispărută la numai 35 de ani într-un accident auto în 1996. Gilda este…Maria Tănase a Argentinei, dacă pot spune așa. Ea, și Eva Peron… sunt două figuri feminine nemuritoare!

După ce am fost la mormântul Gildei, și la sanctuariu, am ajuns să înregistrez piese cu microfonul cu care ea înregistra. Da, am avut șansa să înregistrez în studio la același microfon la care ea a înregistrat cântecele ei care au devenit extrem de populare în America Latină. O emoție de nedescris.

În America Latină se spune că face miracole dincolo de moarte, sunt mulți oameni care se roagă, care susțin că se vindecă, scapă de boli, li se îndeplinesc dorințe… Gilda a fost și este fără îndoială unic…  în ceea ce privește muzica latino. A lăsat în urmă melodii precum „Fuiste” , „No me arrepiento de este amor” , „Se me ha perdido un corazon”, etc”, spune Radhu.

Publicat: 04 Apr. 2019, 16:23 Life
Pe aceeași temă