PSD a lansat un atac direct: „PNL anunță că urmează închideri și comasări de spitale”

Publicat: 28 oct. 2019, 10:59 Autor: Simona Life
PSD a lansat un atac direct: PNL anunță că urmează închideri și comasări de spitale

Partidul Social Democrat iese la atac cu privire la adresa programului de guvernare al PNL.

PSD a lansat un atac direct. S-a întâmplat după ce PNL și-a prezentat programul de guvernare pe pagina oficială de Facebook, după ce au fost anunțate unele măsuri propuse de cei care au preluat puterea.

„PNL recunoaște că urmează închideri și comasări de spitale, exact ca în timpul fostei guvernări PDL. Nu putem lăsa România fără spitale! Trebuie să îi oprim la vot!”, este mesajul PSD.

PSD a lansat un atac direct

PSD a lansat un atac direct

PSD îi atacă pe liberali după publicarea programului de guvernare pe care executivul Orban urma să îl supună la vot în Parlament. Social-democrații susțin că prin măsurile anunțate guvernul lui Iohannis readuce austeritatea din guvernarea PDL.

„E oficial! Guvernul lui Iohannis readuce austeritatea din guvernarea PDL. Ce spunea atunci Băsescu e tras la indigo în Programul PNL:

Tăieri de salarii. Bifat! PNL va ajusta salariile bugetarilor la nivelul privaților. Adică în jos, pentru că în privat sunt multe contracte la care coboară media.

Adio creșteri de pensii și salarii. Bifat! Programul PNL spune că PSD a mărit exagerat salariul minim. Iar majorarea punctului de pensie la 1.775 de lei s-a evaporat!

Impozitări de pensii. Bifat! Chiar dacă nu e în Program, premierul desemnat a spus-o direct: . Deci și pensiile sub 2000 lei!

Închideri și comasări de spitale. Bifat! Pentru PNL, spitalul e doar un business, care trebuie să facă profit. Dacă nu, trebuie închis!

Concluzie: vine austeritatea! Dar o puteți opri prin vot!”, a scris PSD pe Facebook.

Publicat: 28 oct. 2019, 10:59 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă