Prof. dr. Virgil Musta, o nouă schemă de tratament pentru persoanele infectate cu noul coronavirus!

Publicat: 12 mai 2020, 10:06 Autor: Andreea Voicu News

O veste bună – am putea spune! Profesorul doctor Virgil Musta de la Timișoara ar fi găsit ”cheia” tratamentului anti-covid!

Specialistul folosește de trei săptămâni o combinație de medicamente asupra pacienților internați din cauza coronavirusului. Noua schemă aplicată dă roade, iar pe secția lui nu a mai fost niciun pacient intubat, arată Antena 3.

Noul tratament conține și anticoagulant. S-a produs atacarea virusului înainte ca acesta să dezvolte forme grave la oameni. Pacienții care urmează tratemente cu anticoagulante trebuie să îl ia în continuare.

Virgil Musta: „Este vital să internăm pacienții fără simptome”

Medicul infecționist Virgil Musta, cel care a vindecat sute de oameni de coronavirus la Timișoara, a declarat că starea persoanelor infectate cu coronavirus, chiar dacă nu au niciun simptom, se poate agrava brusc dacă nu primesc tratament corespunzător și se poate ajunge, în unele cazuri, chiar la deces.

”Intervenim profilactic înainte ca organismul să se decompenseze și de fapt, acesta este principalul obiectiv al nostru, să depistăm cât mai devreme un pacient.

Altfel, apar acele decăderi bruște ale stării de sănătate, care sunt surprinzătoare, au fost cazuri care au fost descoperite la domiciliu sau au decedat într-o zi, două, neprezentând fenomene sau simtomatologie severă.

Ăsta este un motiv pentru care trebuie să internăm pacienții și al doilea este de a-i izola”, a declarat Virgil Musta, purtător de cuvânt Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara.

Publicat: 12 mai 2020, 10:06 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă