EXCLUSIV | Amna a slăbit 4 kilograme! Artista a găsit ingredientul perfect pentru silueta de vis: „Am avut o retenție mare de apă!”

Publicat: 26 feb. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Amna este o artistă tare conștiincioasă care muncește din greu pentru a-și realiza visul. Și pentru a-i oferi de toate băiețelului său de aproape 10 ani, David.

Tocmai pentru că depune efort maxim, artista a avut de suferit în urma unor probleme de sănătate. Cântăreața a pus si câteva kilograme în plus dar până la urmă a găsit metoda perfectă de a le da jos. O ajută foarte tare ceaiurile iar acum Amna este pe drumul cel bun. A scăpat de retenția de apă și a reușit să mai slăbească.

Amna a slăbit 4 kilograme!

„Am început să beau ceaiuri după fiecare masă. M-am îngrășat 4 kilograme. Am avut o perioadă extrem de solicitantă, am făcut un tratament, am luat cortizon și am avut o retenție mare de apă. Managerul meu Marius Chină și Carmen Stoian, care se ocupă de concertele mele,mi-au pus multe concerte în luna decembrie, am muncit mult. Am mâncat foarte haotic în perioada asta în care am fost extrem de solicitată, am răcit foarte tare de câteva ori și a trebuit să iau cortizon și antibiotic.

După chestia asta am avut o retenție foarte nasoală de apă, m-am îngrășat 4-5 kilograme și nu știam cum să  mai dau jos. Am început să fac tratamente corporale și să țin detox cu ceaiuri. După fiecare masă, imediat după ce mănânc, beau câte un ceai fierbinte care topește grăsimile. Seara nu mai mănânc și așa am reușit să dau jos 4 kilograme!”, ni s-a confesat Amna pentru Ciao.ro.

Artista a găsit ingredientul perfect pentru silueta de vis

Are un corp de invidiat

Amna a „fugit” câteva zile în Spania, la căldură, de acolo de unde ne încântă cu poze în costum de baie. Cântăreața pare extrem de fericită și se simte foarte bine în pielea ei. Are o siluetă de invidiat și își pregătește deja bronzul natural pentru primăvara care bate la ușă. Pe lângă faptul că este o artistă îndrăgită, Amna este și o mamă grijulie și dedicată pentru fiul ei, David. Ea i-a mărturisit la un moment dat lui Cătălin Măruță, în podcastul acestuia, „Acasă la Măruță”, faptul că fiul ei răcea foarte des și până la urmă, după mai multe investigații corecte, a descoperit că suferă de astm.

”David este puterea mea, este cel mai bun prieten al meu. Ne-am întors din Turcia. Am descoperit un astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă.

Am făcut niște investigații și în țară, de-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce… I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolată, mânca foarte des ciocolată”, i-a povestit Amna lui Măruță.

Acum totul este bine și Amna face tot ce poate pentru ca fiul ei să fie cât mai bine îngrijit și să nu mai întâmpine probleme de sănătate.

Publicat: 26 feb. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă