Probleme în paradis? Geanina Ilieș a mâncat singură la restaurant și nu a ieșit prea fericită

Publicat: 25 mart. 2021, 19:29 Autor: ileana.ghinea Vedete

Frumoasa Geanina Ilieș face liniște atunci când trece. Este veșnic aranjată, mereu asortată, întotdeauna dichisită, purtând natural un look scump. Destul de rar se întâmplă ca prezentatoarea Pro TV să fie surprinsă pe picior greșit.

Ei bine, iată că inevitabilul s-a întâmplat.

Zilele trecute, bruneta Ilieș a fost surprinsă de paparazzi CIAO.RO într-o ipostază mai puțin fericită, ba chiar îngrijorătoare pe alocuri. În primul și în primul rând, din poze observăm faptul că diva „s-a scos” la restaurant. Posibil să fi fost vorba despre o masă frugală între două întâlniri sau două discuții, ca mai apoi să-și vadă liniștită de business-urile ei. Sigur, nu aceasta este situația care ne îngrijorează… Ce este puțin spus nepotrivit este felul în care a decis să iasă din restaurant.

Geanina Ilieș, fără mască în mijlocul Capitalei

Preocupată, posibil, de ce avea de rezolvat, Genina Ilieș a uitat să-și „monteze” regulamentara mască de protecție împotriva Covid. O măsură nu tocmai fericită, mai ales zilele acestea când, iată, traversăm noi recorduri de infectări și suntem aproape în pragul de a fi, din nou, limitați din punctul de vedere al mobilității. Bruneta, preocupată să vorbească la telefon – posibil chestiuni de business – a ieșit din restaurant ținând într-o mână cheile de la mașină, și în cealaltă mască pe care avea de gând să o poarte, dar nu i-a ieșit până la urmă.

Geanina Ilieș: „Iubitul meu nu are legătură cu lumea asta! Despre căsătorie am vorbit amândoi!”

În ciuda faptului că este văzută în majoritatea timpului singură, Geanina Ilieș trăiește o relație de aproape 10 ani de zile. Bărbatul din viața ei este, însă, unul misterios, despre care refuză să vorbească foarte mult. ”Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine. El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa”, declara Geanina Ilieș, la un moment dat.

”În spirit de glumă, și el, și Patrick mi-au spus că e de ajuns o persoană publică în familie, nefiind pasionați de expunerea asta publică. Ambii mă susțin în tot ceea ce fac. Ca iubită… sunt iubitoare, de încredere și niciodată cicălitoare”. Iar despre căsătorie, vedeta mărturisește că ea și bărbatul misterios din viața ei au avut deja această discuție: ”Despre căsătorie am vorbit amândoi. Când o să se întâmple, cu siguranță am să vă povestesc mult mai mult când va fi momentul”, a continuat bruneta pentru Revista Viva.

Publicat: 25 mart. 2021, 19:29 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă