Geanina Ilieș a defilat ”pe barosăneală” cu o mașină de 100k + o geantă cât 5 salarii minime pe economie

Publicat: 28 Jan. 2021, 19:42 Vedete

Categoric… Am spus-o și o repetăm: Geanina Ilieș are o viață de divă!

Vedeta Pro TV ne bucură acum ochii cu o serie de fotografii „pe barosăneală”, obținute de paparazzi CIAO.RO. Băieții au surprins-o zilele trecute pe superba brunetă în timp ce ieșea dintr-un salon pe care îl deține.

Și ce să vezi… Arăta țiplă! Silueta de nota 10, culmea ar fi să fie altfel, frumos palton perfect asortat cu o pereche de cizme din piele și o geantă care valora puțin peste 2.000 de euro. De departe, însă, piesa de rezistență este super mașina proaspăt achiziționată, un Range Rover Velar de circa… 100.000 de euro.

Privind-o pe doamna Ilieș, pe drept cuvânt ne vine să spunem că a știut să culeagă fix ce i-a trebuit din viață. Job-ul în TV, apoi viața de antreprenor, antamările cu oameni potenți din punct de vedere financiar, educația, toate acestea și-au pus frumos amprenta pe stilul și imaginea fostei vedete TV.

Pe de altă parte, de ce nu am da Cezarului ceea ce este al Cezarului, mai ales că este un fapt des recunoscut de însăși Geanina. Un mare merit din ce este ea astăzi i se datorează bărbatului ei din umbră. Nu o dată a fost auzită spunând asta. Mircea, bărbatul care îi este aproape de 8 ani este cel care a susținut-o să intre în afaceri și tot el este cel care o sfătuiește atunci când trebuie să ia decizii la nivel de business.

„Îmi spune că sunt iubita lui perfectă!”

„Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine. El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa”, a declarat Geanina Ilieș pentru OK! Magazine.

Publicat: 28 Jan. 2021, 19:42 Vedete
Pe aceeași temă