Printul Harry a cerut-o in casatorie pe Meghan Markle! Iata ce obiceiuri ciudate va trebui sa respecte cu sfintenie in ziua cea mare a nuntii

Publicat: 27 nov. 2017, 13:47 Autor: madalina m. Vedete

Printul Harry a cerut-o pe iubita sa, Meghan Markle, in casatorie, spre uimirea tuturor. Nunta va avea loc in primavara anului viitor, iar fericitul cuplu a primit deja binecuvantarea din partea familiei regale britanice.

In varsta de 36 de ani, Meghan Markle, actrita americana cunoscuta in special datorita rolului ei din serialul „Suits”, este extrem de indragita de catre familia lui Harry. Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii a fost si ea incantata cand a auzit de logodna nepotului sau.

Totodata, Harry a respectat traditia si i-a cerut mana iubitei sale Meghan Markle, dar mai intai a dorit sa obtina aprobarea tatalui acesta. Ceea ce s-a si intamplat, pentru ca si parintii actritei au marturisit ca sunt extrem de fericiti pentru cei doi.

Printul Harry a cerut-o in casatorie pe Meghan Markle

„Printul Harry i-a informat pe Maiestatea Sa Regina si alti membri apropiati ai familiei sale. De asemenea, printul Harry a cerut si a primit binecuvantarea parintilor drei Markle.

Regina si ducele de Edinburgh sunt incantati de cuplu si le doresc multa fericire”, a fost anuntul oficial facut de catre Clarence House, resedinta oficiala a printului Charles, mostenitorul coroanei britanice.

Mai mult, cei doi s-au logodit la inceputul acestei luni, iar data cand vor merge in fata altarului va fi anuntata ulterior. Totusi, Harry va avea de trecut printr-o serie de obiceiuri ciudate cand se va casatori cu actrita americana.

Printul Harry a cerut-o in casatorie pe Meghan Markle

Asta deoarece la nunta lor, printul Harry, in varsta de 33 de ani, va trebui sa poarte in mod obligatoriu o uniforma militara, asa cum o dicteaza traditia aristocrata. La petrecere acestia vor avea doua torturi si inainte vor trebui sa guste o sumedenie de mostre.

In plus, imediat dupa ce vor spune „Da„, doar Meghan Markle va putea sa isi poarte verigheta, pentru ca in familia regala britanica, niciun barbat nu a are pe deget acest inel. E posibil ca printul Harry sa respecte si el aceasta regula, precum fratele sau, William.

Mai mult decat atat, la ceremonia religioasa, absolut toti cei din familia regala a Marii Britanii vor asista la marele eveniment de pe locurile amplasate in partea dreapta a bisericii.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 27 nov. 2017, 13:47 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă