Printul Charles si Camilla, in costum de baie in Barbados! Cei doi au petrecut o mini-vacanta impreuna

Publicat: 20 Mar. 2019, 14:20 Vedete

Cu toate ca la finalul anului 2018, presa internationala vuia ca cei doi vor divorta, regalitatile din Anglia au mers in vacanta in Caraibe.

Printul Charles si Camilla, in costum de baie in Barbados! Cei doi au petrecut o mini-vacanta impreuna. Cei doi soti au renuntat la hainele formale in care ii vedem de obicei. Au mers in vacanta in Barbados, unde au stat la plaja si s-au balacit in apa.

Cele doua regalitati au fost insotite de doi bodyguarzi. Acestia au fost imbracati si ei in tinuta de plaja. Printul Charles si Camilla au intrat in apa separat unul de celalat. Fiecare din ei a fost insotit in valuri de catre o garda de corp.

Bodyguarzii celor doi s-au asigurat ca nu cumva sa existe un incident. Printul Charles, in varsta de 70 de ani, are o forma fizica de invidiat. Cu toate ca este senior, urmele trupului sau zvelt din tinerete inca se vad. La cei 70 de ani, Printul Charles se tine bine pe brate si pectorali, dar slabut la abdomen.

Printul Charles si Camilla, in costum de baie in Barbados

In coltul opus se afla Camilla, care are 71 de ani si o burta de toata frumusetea. In comparatie cu fizicul regretatei Printese Diana, Camilla este fix opusul cand iese la plaja. Ducesa a purtat doua costume de baie intregi, unul negru si unul albastru. Imbatranita de timp si de griji, sotia Printului Charles a stat mai mult cocarjata la plaja.

Printul Charles si Camilla se afla intr-un turneu de 12 zile in Caraibe. Dupa ce si-au terminat treaba oficiala, cei doi au decis sa se relaxeze. S-au dezbracat de tinutele regale si de griji, apoi au pornit la plaja. Printul Charles si Camilla au fost fotografiati de paparazzi in costum de baie in Barbados, informeaza tmz.com. Vezi aici mai multe imagini!

Printul Charles a implinit 70 de ani

Mostenitorul tronului si-a sarbatorit aniversarea intr-un mare stil. Printul Charles a implinit 70 de ani si a dat o petrecere in acest sens, la care au participat foarte multe vedete, printre care si Kylie Minogue sau Rowan Atkinson, celebru pentru rolul sau de Mister Bean.

Petrecerea a fost organizata pe data de 23 octombrie 2018, la London Palladium, cu cateva zile inainte de data oficiala pe care s-a nascut Printul Charles. Acesta a implinit 70 de ani miercuri, pe 14 noiembrie 2018.

Publicat: 20 Mar. 2019, 14:20 Vedete
Pe aceeași temă