Prințesa Lia a GAFAT nepermis! Cum a apărut îmbrăcată la un eveniment monden din Capitală. Toată lumea și-a dat coate când s-a întors cu spatele!

Publicat: 21 dec. 2019, 21:45 Autor: G. M. Vedete

O prezență agreabilă la multe dintre evenimentele mondene de la noi, iată că de data aceasta Prințesa Lia a fost protagonista unui moment puțin stânjenitor. 

Despre Prințesa Lia putem spune, fără doar și poate, că este un personaj învăluit în mister. Căsătorită cu Prințul Paul Labrino, cei doi formează un cuplu foarte frumos și apreciat în lumea mondenă din România.

Aceștia s-au aflat în centrul atenției în urmă cu opt ani, când Prințesa Lia a născut un băiețel, deși avea 56 de ani, o vârstă destul de înaintată.

Cu toții au felicitat celebrul cuplu pentru copil, iar nașii de botez ai micuțului Carol Ferdinand au fost chiar președintele României din acea vreme, Traian Băsescu, și soția sa, Maria.

A gafat vestimentar la o petrecere

Prințesa Lia a fost invitată recent la un eveniment monden dedicat mămicilor, acolo unde a fost protagonista unui moment ușor stânjenitor. Și-anume, fusta pe care o purta era găurită pe partea din spate!

Luăm în calcul și varianta că, în drum spre eveniment, probabil s-a agățat în ceva și a rupt-o, însă cel mai probabil a plecat așa de-acasă!

Cert este că invitații de la eveniment și-au dat coate când i-au văzut fusta cu defect.

Prințesa Lia a participat la eveniment alături de soțul ei și de fiul lor. Cei trei au fost în centrul atenției, așa cum se întâmplă atunci când participă la astfel de acțiuni, acestea fiind destul de rare.

 

Publicat: 21 dec. 2019, 21:45 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă