Primele declaratii ale lui Claudiu Popa, dupa ce a fost prins cu marijuana: „Amicul meu recunoscuse ca tigarile ii apartin”

Publicat: 12 Oct. 2018, 09:59 News 3

Ieri toata presa a explodat in momentul in care s-a anunta ca prezentatorii Emma Zeicescu si Claudiu Popa au fost acuzat de detinere de droguri.

Claudiu Popa a dat primele declaratii cu privire la acuzatiile de detinere de substante interzice si a dezvaluit reporterilor de la spynews.ro ca totul i-a fost inscenat si realitatea difera fata de cea prezentata de oamneii legii.

„Unul dintre amici avea în rucsac mai multe obiecte ale mele: aparatul foto, încărcătorul pentru acumulatori etc. Jandarmii i-au făcut percheziţie şi au găsit cele două ţigări. Când am văzut că amicul meu este înconjurat de jandarmi, m-am dus şi le-am explicat că în rucsacul respectiv am şi eu câteva lucruri.

Amicul le-a explicat, însă, că ţigările îi aparţin. Am ieşit cu toţii şi am stat de vorbă într-un cort, într-un ţarc. În tot acest timp, un colonel în civil filma totul, iar un alt bărbat făcea poze. I-am întrebat de ce filmează şi mi-au spus că imaginile sunt pentru ei, în interes operativ.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Oct. 2018, 09:59 News 3
Pe aceeași temă