Prima reacție a iubitei lui Vlad Voiculescu, după ce oficialul a fost demis din funcția de Ministru al Sănătății

Publicat: 14 Apr. 2021, 12:20 Arhiva

Iubita oficialului Vlad Voiculescu a avut prima reacție pe rețelele de socializare, după ce acesta a fost demis din funcția de Ministru al Sănătății. Ce a scris Laura Ștefănuț pe Facebook, la scurt timp după ce televiziunile au anunțat că Vlad Voiculescu nu va mai fi Ministrul Sănătății din România.

În cursul acestei zile, Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de Ministru al Sănătății. Anunțul a confirmat chiar de către Premierul Florin Cîțu. Totul s-a întâmnat la doar o zi după ordinul semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan în legătură cu noile criterii pentru carantinarea localităților.

”Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”, este mesajul pe care iubita lui Vlad Voiculescu l-a notat pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp. Postarea a strâns deja numeroase reacții din partea oamenilor.

Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște.

Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân.

Posted by Laura Ștefănuț on Wednesday, April 14, 2021

Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de Ministru al Sănătății

Premierul a confirmat informația că Vlad Voiculescu a fost demis. „Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Cîțu, în urmă cu câteva momente.

Potrivit Digi 24, demiterea lui Vlad Voiculescu are loc la numai o zi după ordinul semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial fără informarea premierului Florin Cîțu.

Andreea Moldova declara ieri pentru Digi24 că nu a discutat personal cu premierul, dar că documentul a fost discutat și votat în Comitetul Tehnico-Științific, care e un comitet interministerial și în care se decid și hotărârile CNSU.

Sursă foto: arhivă

Publicat: 14 Apr. 2021, 12:20 Arhiva
Pe aceeași temă