Prima declarație a lui Răzvan Botezatu, după ce a fost cerut în căsătorie de iubit: ”Un singur lucru nu reușesc să îl conving…”

Publicat: 17 dec. 2019, 15:48 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia lui Răzvan Botezatu. Fostul prezentator TV și iubitul lui doresc să își unească destinele. Răzvan a fost cerut în căsătorie de partenerul lui!

La o zi după ce presa din România a transmis această informație, Răzvan scriind pe Instagram că a fost cerut în căsătorie, vine și prima declarație a lui în acest sens.

Astfel, Răzvan Botezatu a mărturisit pentru Wowbiz faptul că este tare fericit alături de iubitul său, de naționalitate germană. El susține că nu este adeptul violenței și nici nu prea ar fi gelos.

”Da, sunt fericit. Am o relație care mă face fericit, nu regret nicio secundă că, inițial, m-am aruncat cu capul înainte. Suntem doi bărbați maturi și ne înțelegem perfect, este diferit de tot ce am experimentat eu până acum”, a spus Răzvan pentru publicație.

Cei doi nu s-au căsătorit încă legal, cu acte. Ce plănuiesc să facă în următoarea perioadă

”Nu ne-am căsătorit, cel puțin nu cu acte. Dar, trebuie să spun că mă simt ca și când aș fi căsătorit cu el. Ne înțelegem perfect și, chiar dacă acum este mai complicat, cel puțin legal, să facem acest pas, nu înseamnă că nu îl vom face. Este diferit de alții, nu e gelos, nu îl deranjează că sunt implicat în conștientizarea faptului că o comunitate ca a noastră trebuie să fie vizibilă și în România. Un singur lucru nu reușesc să îl conving: să îl fac să apară, public… Dar asta pentru că nu vrea să se expună, e adeptul discreției”, a mai continuat el.

Publicat: 17 dec. 2019, 15:48 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă