Prima apariție TV a lui Alex Bodi alături de iubita lui, Daria! ”Nunta se află pe lista de dorințe”

Publicat: 14 Jan. 2021, 08:30 Vedete

Alex Bodi, fostul Biancăi Drăgușanu, s-a afișat în premieră pe micile ecrane alături de partenera sa, Daria Radionova. Bărbatul a făcut declarații surprinzătoare în timpul interviului, vorbind chiar și despre o posibilă nuntă în viitor.

Alex Bodi și Daria au vorbit într-un interviu pentru Antena Stars despre relația lor, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu chiar a spus că este posibil să ajungă din nou în fața altarului, având în vedere că Daria este femeia pe care și-o dorește alături de el toată viața.

”Face în fiecare dimineață micul dejun, mai face și prăjituri, ea e rușinoasă, e mai timidă. Hrana sufletească e cea mai importantă. În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea.

Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment (nr. nunta) se află pe lista de dorințe”, a spus Alex Bodi, arată Spynews.

Daria, iubita lui Alex Bodi: ”Când l-am văzut acolo, am început să plâng”

”Pentru mine a fost foarte dificil, mai ales în primele zile, dar sunt puternică și timpul a trecut repede. A fost dificilă toată această perioadă. Am încredere din sufletul meu în el. Știu că nu este vinovat. Știu că totul o sa fie bine. Îmi iau puterea de la el. Drumul spre Craiova este foarte lung, 3-4 ore de condus. Când l-am văzut acolo, am început să plâng, am avut prea multe emoții și nu mi-a venit să cred în ce loc îl văd. A fost foarte dureros pentru mine să văd toate lucrurile astea”, a spus Daria Radionova.

Sursă foto: capturi video Youtube Antena Stars

Publicat: 14 Jan. 2021, 08:30 Vedete
Pe aceeași temă