Prezentatorul TV a crezut ca nu vede bine! Ce a aparut in direct in platoul de filmare cand facea predictiile meteo VIDEO

Publicat: 10 mai 2018, 15:39 Autor: madalina m. Viral

Prezentatorul TV a ramas fara cuvinte pentru cateva secunde.

Pe nume Josh Judge, prezentatorul TV a avut nevoie de cateva explicatii inainte de a sti ce se intampla cu adevarat in platoul de filmare. Cand facea cateva predictii meteo, barbatul a avut parte de un „invitat” supriza.

Toata lumea a glumit ca prezentatorul TV nu a putut face si previziuni in legatura cu momentul prin care a trecut, in direct, desi aceasta ii e meseria de foarte multi ani. Incidentul amuzant a reusit sa devina viral pe retelele sociale.

Prezentatorul TV a crezut ca nu vede bine
Prezentatorul TV le povestea telespectatorilor la ce schimbari sa se astepte din partea vremii, insa a avut nevoie de mai multe clipe in care sa inteleaga ce se intampla cu adevarat. Asta pentru ca la un moment dat, in platoul de filmare si-a facut aparitia si un invitat.

Meteorologul nici nu si-a dat seama spre ce se indreapta lucrurile pana cand nu era prea tarziu. De asemenea, momentele din fata camerelor de filmat au fost catalogate ca fiind cat se poate de amuzante, mai ales pentru telespectatori.

Josh Judge s-a trezit ca alaturi de el, in platoul de filmare, isi face aparitia si un caine pufos, de mari dimensiuni. „Ajutorul” cu care prezentatorul TV s-a trezit, fara sa il fi cerut, a reusit sa le topeasca inima oamenilor.

Prezentatorul TV le arata oamenilor care va fi situatia meteo in urmatoarele zile si ajunsese la regiunea New Hampshire, din Marea Britanie. Josh Judge nu s-a asteptat vreo clipa sa aiba parte de un invitat surpriza.

Mai ales nu de unul sub forma unui patruped cat se poate de adorabil. La inceput, cainele, pe nume Bella, a fost adus la locul de munca de catre o colega a lui Josh Judge. Pe nume Amy Coveno, aceasta e responsabila de segmentul meteo, in special pe timpul weekendului.

„Imaginile din spatele camerei de filmat arata cam asa: nu aveam nici cea mai vaga idee ca Amy urmeaza sa isi aduca patrupedul la munca, si m-am trezit din senin cu cainele ei prin spatele meu, cand prezentam vremea. Momentul m-a luat total pe nepregatite”, a glumit prezentatorul TV, pe contul sau de Facebook.

(sursa: nypost.com)

Publicat: 10 mai 2018, 15:39 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă