Prezentatoarea TV Fern Britton a fost atacata in lift! Ce a patit vedeta

Publicat: 19 feb. 2019, 13:10 Autor: Simona News 3

Prezentatoarea TV si starul din Calendar Girls a dezvaluit cum a fost asaltata intr-un lift.

Fern Britton, fosta prezentatoare TV, in varsta de 61 de ani, a dezvaluit ca intr-o zi a fost atacata in lift de un barbat, caruia tocmai ii luase un interviu.

Incidentul tulburator a avut loc atunci cand lucra pentru postul de televiziune South spre sfrasitul anului 1989. Fosta prezentatoare a emisiunii ‘This Morning star’ a spus:

Prezentatoarea TV, Fern Britton, a fost atacata in lift

Prezentatoarea TV, Fern Britton, a fost atacata in lift

„Imi amintesc ca prezentam un show TV cand lucram pentru ‘TVS’. Ma aflam intr-un lift cu un barbat caruia tocmai ii luasem un interviu. Dintr-o data s-a napustit asupra mea si nu-l puteam controla. L-am intrebat ce credea ca face. Insa asta nu parea sa-l opreasca in vreun fel.

Dovada ramane ca cel mai privilegiata entitate din aceasta planeta este barbatul. Insa pana nu se vor simti la fel de inconfortabil atunci cand merg singuri acasa pe intuneric sau sunt singuri intr-un taxi, intotdeauna va exista un gol in a intelege prin ce trec femeile” a spus Fern, potrivit Mirror.

In privinta celebritatii obtinute din „Calendar Girls”, Fern nu are nicio plangere, pentru ca, spre deosebire de restul fetelor care au pozat acolo, ea nu a fost nevoita sa se dezbrace.

Publicat: 19 feb. 2019, 13:10 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×