Poze nemaivazute cu Avicii in timp ce se lupta cu boala. Este de nerecunoscut

Publicat: 19 Apr. 2019, 13:37 Vedete

Moartea legendarului Avicii inca afecteaza oamenii din intreaga lume.

Poze nemaivazute cu Avicii in timp ce se lupta cu boala

Poze nemaivazute cu Avicii in timp ce se lupta cu boala

Retragerea sa a venit in urma anxietatii, dependentei de opium, abuzului excesiv de alcool si a pancreatitei acute, toate acestea fiind fatale pentru artist. Ce a facut Avicii inainte ca boala sa il ia dintre noi.

A fost internat in 2014 in timp ce se afla intr-un turneu din Australia din cauza problemelor cu alcoolul. Din aceasta cauza, medicii au fost nevoiti sa-i inlature vezica biliara. Autopsia lui DJ Avicii! Care este concluzia anchetatorilor in cazul mortii artistului.

Intr-un documentar se arata ca Avicii lua si 20 de calmante pe zi insa i s-a spus ca acestea nu o sa-i provoace dependenta: „Avem dureri atat de mari insa mi s-au dat calmante si mi s-a spus ca daca iau acele pastile ma voi simti mai bine.

Erau precum heroina dar nu ma ajutau cu durerea, insa am crezut ca doctorii stiu mai bine ce este ok pentru mine. Durerea care era prezenta 24 de ore din 24 era cea mai mare problema. Aceasta a tinut o luna, iar apoi patru” a spus Avicii  inainte sa-si ia viata, potrivit Daily Mail.

Pentru mai multe poze click AICI.

« Pagina anterioară

Publicat: 19 Apr. 2019, 13:37 Vedete
Pe aceeași temă