DJ-ul Avicii si-a presimtit sfarsitul! Se lupta de mult timp cu cateva boli. Iti da fiori pe sira spinarii: „Stiu ca voi muri” VIDEO

Publicat: 24 apr. 2018, 20:19 Autor: madalina m. Vedete

DJ-ul Avicii a murit in urma cu cateva zile, pe 20 aprilie 2018.

Avicii, pe numele sau real Tim Berling, era un DJ de origine suedeza si si-a gasit sfarsitul la doar 28 de ani. El se lupta de multi ani cu mai multe boli si niciodata nu s-a ferit sa recunoasca acest lucru. La varsta de 21 de ani, Avicii fusese diagnosticat cu o maladie grava.

In anul 2016, barbatul celebru a anuntat ca se retrage din lumea muzicala si a sustinut un ultim concert. Inca de cand a devenit cunoscut si a inceput sa ajunga tot mai sus in cariera sa, a fost filmat de catre prietenul sau Levan Tsikurishvili, un regizor din Suedia. Documentarul care a rezultat a fost unul in care Avicii si-a prevestit moartea.

Levan Tsikurishvili l-a filmat pe Avicii timp de patru ani, in diferite ipostaze. Rezultatul a insemnat un documentar cutremurator, in care DJ-ul isi prevesteste moartea si vorbeste foarte deschis despre problemele cu care se confrunta.

In trecut, Avicii a suferit si de pancreatita acuta din cauza consumului excesiv de alcool. Documentarul a aparut in luna octombrie din 2017 si poarta denumirea de „Avicii: Povesti adevarate”.

DJ-ul se temea ca va muri daca nu pune stop concertelor, pentru ca se simtea suprasolicitat in ultima perioada. In primele minute ale documentarului Avicii e prezentat in luna martie din 2016, atunci cand a luat decizia sa se retraga din industria muzicala.

Reactiile primite de acesta nu au fost chiar cele la care spera, mai ales nu din partea producatorilor si managerilor care ii fortau mana de fiecare data sa mai accepte un nou concert. „Cand m-am hotarat sa pun punct, ma asteptam la ceva cu totul diferit. Ma asteptam sa fiu sustinut, mai ales tinand cont de tot prin ce-am trecut”, spune Avicii, la inceputul documentarului.

Desi pana acum se stia ca asupra sa exista o foarte mare presiune, intregul adevar e unul dureros si a iesit la iveala abia dupa ce Avicii a murit, la 28 de ani. Artistul ajunsese sa castige 250.000 de dolari pe noapte, iar toate show-urile sale ajungeau sa se desfasoare cu casa inchisa.

El a primit si titulatura de „cel mai bine platit DJ din toate timpurile„, acordata de revista Forbes. Cu doar trei zile inainte sa moara, Avicii le-a multumit, printr-o postare pe Twitter, celor de la „Billboard Music Award” pentru ca ii fusese nominalizat albumul „Avici (01)„.

Avicii ajunsese sa se confrunte des si cu episoade in care avea atacuri de panica. La fel i s-a intamplat DJ-ului si cand urma sa isi anunte retragerea de pe scena muzicala. „Am fost foarte deschis cu toata lumea cu care am lucrat, dar si cu oamenii care ma cunosc. Toti stiu ca sufar de anxietate si ca am tot incercat sa imi revin de foarte mult timp.

Nu ma asteptam ca oamenii sa incerce sa ma preseze sa accept si mai multe concerte. Au vazut cat rau mi-a facut fiecare show, dar am avut parte de multe reactii negative cand am vrut sa ma opresc din sustinut spectacole.

Le-am spus managerilor ca nu voi mai urca deloc pe scena. Le-am spus asta pentru ca stiu ca voi muri, si e ceva ce repet de multa vreme. Nu vreau sa aud ca trebuie sa mai sustin vreun concert”, a povestit Avicii in documentar.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 24 apr. 2018, 20:19 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă