Casa de lux a lui Avicii, vândută în mare secret, la 4 luni de la moartea tragică a DJ-ului. Prețul ei este imens

Publicat: 29 aug. 2018, 17:24 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Casa de la Hollywood a DJ-ului Avicii, care a murit în urmă cu patru luni, este vândută în secret pentru un preț de peste 17 milioane de dolari.

Vedeta a cumpărat casa de de lux care are 7.000 de metri pătrați și fațada din sticlă, cu un preț de 15 milioane de dolari, în 2013. Adica in anul în care a avut un succes fenomenal și a fost primul în topurile muzicale cu piesele Wake Me Up și Hey Brother.

Casa care are șase dormitoare și șase băi a fost construită în 2008 și este prevăzută cu piscină infinită și priveliști către Los Angeles care îți taie respirația.

Potrivit Los Angeles Times, citată de DailyMail, proprietatea are peste 2.000 de metri pătrați și ferestre din podea până în tavan. Înainte de a muri, la 28 de ani, cunoscutul DJ, posta deseori fotografii din casa lui pe Instagram.

Casa de lux a lui Avicii, vândută în mare secret

Casa de lux a lui Avicii, vândută în mare secret, la 4 luni de la moartea tragică a DJ-ului. Prețul ei este imensLa Premiile Muzicale MTV, prietena și colaboratoarea DJ-ului, Rita Ora, i-a adus un tribut pe scenă și i-a dedicat premiul Best Dance Video.
Cele două vedete au fost foarte apropriate.

Casa de lux a lui Avicii, vândută în mare secret, la 4 luni de la moartea tragică a DJ-ului. Prețul ei este imens„Va fi greu pentru mine să când acest cântec și vă zic de ce. Am avut onoarea de a colabora cu cineva care mi-a schimbat viața și carea fost un bun prieten de-al meu”, a spus Rita Ora.

Casa de lux a lui Avicii, vândută în mare secret, la 4 luni de la moartea tragică a DJ-ului. Prețul ei este imensAvicii a fost găsit mort în aprilie, iar decesul său ar fi interevenit în urma unui act suicidal. Într-un documentar recent, numit Avicii: True Storiers, DJ-ul este prezentat ca fiind extrem de extenuat și ar fi folosit adesea alcoolul ca pe o cale de refugiu.

Publicat: 29 aug. 2018, 17:24 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă