O noua statiune de lux o sa apara pe litoralul romanesc! New Costinesti va fi Dubaiul de la Marea Neagra. Ce planuri au autoritatile?! VIDEO

Publicat: 29 Aug. 2018, 14:50 Life

Guvernul are ambitii mari in ceea ce priveste litoralul dar momentan aceste planuri sunt doar pe hartie.

New Costinesti, o noua statiune de lux o sa apara pe litoralul romanesc! Guvernul a inclus pe lista de obiective strategice dezvoltarea unei noi statiuni de lux pe litoralul romanesc. Viitoarea statiune se va intinde, comform planurilor, pe o suprafata de peste 800 de hectare intre statiunile Costinesti si 23 August.

Daca te-ai gandit vreodata cum ar fi sa mergi pe litoralul romanesc si sa te simti ca in Dubai sau ca in Grecia ei bine s-ar putea ca in viitor chiar sa ai ocazia sa faci asta. Din cate se pare Guvernul are in plan dezvoltarea unei noi statiuni turistice. Teren este suficient, planuri de asemenea, asa ca de ce sa nu visam.

Undeva in zona manastirii Schitu apare un drum de piatra care merge paralel cu marea si cu tarmul inalt. In aceasta zona planuiesc autoritatile sa apara 8 hoteluri de lux de 5 stele si cu resorturile lor aferente. Desi numele proiectului, “New Costinesti” nu ajuta deloc aspiratiile de lux ale statiunii se pare ca nici autoritatile locale nu stiu nimic despre acest proiect.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Aug. 2018, 14:50 Life
Pe aceeași temă