Kate Middleton a fost operata! Interventia chirurgicala la care a fost supusa si pe care nimeni nu a observat-o

Publicat: 29 sept. 2018, 13:40 Autor: D. C. News 3

Acesta este motivul pentru care ducesa isi face tot timpul aceeasi coafura.

Kate Middleton a fost operata in urma cu ceva timp. Dar nimeni nu a observat cicatricea pe care o are. Din cauza semnului rezultat in urma interventiei estetice, Kate nu isi prinde niciodata parul. Indiferent de evenimentul public la care participa, aceasta are mereu pletele cazute.

Kate Middleton a fost operata in copilarie si are o cicatrice de aproape 8 cm. Semnul a fost observat prima data in 2011. Atunci a fost confundat cu o extensie de par, informeaza Dailymail.co.uk. Palatul Kensington a emis un comunicat in care explica, de fapt, ca e vorba de o cicatrice.

Kate Middleton a fost operata!

Kate Middleton a fost operata! Interventia chirurgicala la care a fost supusa si pe care nimeni nu a observat-oUn expert medical, John Scurr de la spitalul Lister din London, sustine ca nu poate fi vorba de o tumora. „Nu cred ca a fost vorba de o boala medicala grava. As putea spune ca e rezultatul unei malformații arteriovenoase – un semn de naștere – fiind înlăturată. Este remarcabil, având în vedere marimea ei, ca nimeni nu a observat-o înainte”, a marturisit medicul.

Kate Middleton a fost operata! Interventia chirurgicala la care a fost supusa si pe care nimeni nu a observat-oSe pare ca ducesa si sotul ei au semne pe corp, in comun. Printul William are si el o mare cicatrice pe frunte. Este in forma de zig-zag si acesta a glumit mereu, spanand ca este ‘cicatricea lui Harry Potter’. S-a pricopsit cu ea dupa ce a fost lovit cand avea 13 ani si era la golf.

Printul William sustine ca juca golf cu un prieten. In timp ce isi vedeau de treaba lor si se pregateau sa loveasca, o crosa de golf a venit din senin si l-a lovit pe print. Acesta a ajuns la spital unde i s-au pus copci.

Publicat: 29 sept. 2018, 13:40 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă