FOTO: Vica Blochina, de la amanta lui Victor Pițurcă la reporter TV

Publicat: 29 Aug. 2018, 10:43 Vedete

Schimbări importante în TV în acest sezon.

Vica Blochina, de la amanta lui Victor Pițurcă la reporter TV! Iată un parcurs profesional extrem de interesant pentru una dintre cele mai frumoase blonde din showbizz-ul autohton.

15 ani i-a fost amantă lui Victor Pițurcă, iar aceasta a fost „știrea” care a propulsat-o pe prima pagină a ziarelor. Vica Blochină  a devenit celebră acum 6 ani când a vorbit pentru prima dată despre această poveste.

Tot atunci publicul afla că cei doi au și un băiețel, Edan, nerecunoscut de fostul selecționer. Au urmat lupte grele între cei doi, Vica fiind hotărâtă să câștige, în numele celui mic, toate drepturile care i se cuvin. Pe unele le-a câștigat, pentru altele încă se luptă, însă ce a obținut cu adevărat a fost celebritatea.

Vica Blochina, de la amanta lui Victor Pițurcă la reporter TV

Fosta dansatoare în clubul Melody, lituanianca a devenit una dintre cele mai căutate starlete din România. Viața amoroasă controversată i-a fost subiect de discuții, felul impecabil în care arată la mai bine de 40 de ani a devenit model pentru multe dintre femeile din România.

Acest câte puțin din fiecare a ajutat-o pe Vica Blochina să intre în vizorul producătorilor TV care au „folosit-o” în multe dintre producțiile difuzate în prime-time la Antena 1. „Poftiți la Nea Marin” sau „Asia Express” au fost două dintre formatele care i-au crescut cota blondinei.

Schimbări importante în TV în acest sezon

Atât de tare i-a crescut cota că iat-o acum membru în echipa uneia dintre cele mai vizionate emisiuni de la Antena 1. Vica Blochina este, din acest sezon, reporter special în cadrul emisiunii „Acces direct”, de la Antena 1.  „În orice scandal există o variantă a omului. Există şi parte bună şi parte rea. Depinde cum înţelege omul. (…) Vreau să pun aceste întrebări adevărate pe care le vor oamenii”, a declarat blonda, încercând astfel să explice care-i va fi rolul în emisiunea prezentată de Simona Gherghe și, mai nou, Alex Velea.

„De azi „Acces direct” a devenit familia mea!!! Antena1!! Sunt fericită la maxim, precum un copil. De abia aștept să vă bucur sufletele cu surprize uriașe!! Vă iubesc enorm♥️♥️♥️!”, a mai declarat Vica Blochina.

 

Publicat: 29 Aug. 2018, 10:43 Vedete
Pe aceeași temă