Povestea neștiută a fiului cel mic a lui Florin Piersic. Daniel l-a făcut de două ori un bunic fericit!

Publicat: 10 feb. 2024, 12:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Povestea neștiută a fiului cel mic a lui Florin Piersic. Daniel, băiatul actorului cu Ana Szeles, trăiește în Viena și are o familie minunată!

Ana Szeles și Florin Piersic au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori. Ea – blondă, cu bucle, cu trăsături candide, el – unul dintre cei mai arătoși actori la acea vreme.

Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici”, a mărturisit Ana Szeles într-un interviu.

Povestea neștiută a fiului cel mic a lui Florin Piersic

Rodul iubirii lor a fost Daniel, care acum are 47 de ani și o familie minunată. El l-a făcut de două ori un bunic fericit pe magistralul actor. Daniel nu a călcat pe urmele tatălui său și a ales să facă performanță în management.

Deși atunci când, în urma divorțului a trebuit sa plece alături de mama sa în Ungaria, era în clasa a cincea, Daniel Piersic povestește că a păstrat o relație de prietenie puternică cu foștii săi colegi de clasă, de la liceul George Coșbuc, secția germană.

În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă, însă, m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România”, a mai povestit Daniel.

Florin Piersic se deplasează tot mai greu

Pentru că și-ar dori să parcheze mai aproape de casa sa, Florin Piersic a solicitat Primăriei Cluj-Napoca un loc de parcare pe strada Nicolaus Copernicus. Anii au trecut și marele actor ar vrea ca efortul pe care îl face să fie ceva mai mic, dacă este posibil.

Totuși, răspunsul primit de Florin Piersic din partea autorităților a fost unul negativ. Și asta dintr-un motiv foarte simplu: în acea zonă, drumul nu este suficient de lat. În chestiunea atât de importantă pentru îndrăgitul actor s-a implicat și primarul Emil Boc.

Edilul Clujului a transmis că a găsit o soluţie, chiar dacă nu a spus încă despre ce este vorba, scrie Ştiri de Cluj.

Acolo este o problemă că lăţimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri şi nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare. Am găsit o altă soluţie, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelenţa sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România”, a spus primarul Emil Boc.

Sursa foto: arhiva ciao.ro

Publicat: 10 feb. 2024, 12:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă