Povestea de iubire care a șocat: ea 16, el 51! S-au căsătorit și au făcut un copil: ”Am văzut în ochii ei că…”

Publicat: 02 mart. 2020, 12:00 Autor: Andreea Voicu Life

O poveste de iubire a șocat incredibil: ea avea 16 ani, el 51! Un cuplu a reușit, totuși, să ”spargă barierele” iubirii și să demonstreze că dragostea nu ține de vârstă.

În prim-planul poveștii o aducem pe Becca, o tânără în vârstă de 16 ani care nu a avut nicio idee că bărbatul de 51 de ani îi va fi soț. Fata, originară din Marea Britanie, l-a întâlnit pe partenerul visurilor sale când încă era minoră. Becca și Mark Keeley s-au căsătorit cinci ani mai târziu. Din cauza acestui mariaj au reușit să își strice relațiile cu cei dragi, din cauza faptului că între cei doi este o diferență de 35 de ani.

Iubirea care a șocat o lume întreagă! Ea 16, el 51! S-au căsătorit și au făcut un copil

Atunci când Becca s-a căsătorit (2018) cu Mark Keeley, ea a devenit cea mai tânără bunică din Marea Britanie. Avea 21 de ani. S-au logodint în Tenerife.

Vă vine să credeți sau nu, dar Becca și Mark s-au cunoscut la un eveniment Rock&Roll. El cânta alături de trupa lui și a fost dragoste la prima vedere.

Dintr-o relație anterioară, Mark Keeley are patru copii – 3 băieți de 27, 21 și 16 ani, dar și o fată de 13 anișori. În octombrie, el a devenit tată pentru a cincea oară – a mai venit pe nume o fetiță.

”A fost foarte dificil la început, când mi-a spus că are 16 ani. Eu n-am crezut că relația noastră ar putea avea un viitor, dar ea și-a dorit asta. Mi-a tot spus că vrea să se mărite cu mine, iar eu am spus că nu se poate. Mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu ideea că ea voia să se mărite cu mine, da am văzut în ochii ei că nu minte”, a spus Mark.

Mark nu prea a mai reușit să comunice bine cu părinții lui, dar chiar și-așa, părinții fetei sprijină relația celor doi.

„Trebuie să fac ce mă face fericită. Îmi place la nebunie faptul că are grijă de mine. Nimeni nu a mai avut grijă de mine așa cum o face el. Am încredere deplină în el. I-am spus lui Mark că atunci când va pleca, nu îmi voi reface viața cu altcineva. Îmi voi cumpăra pământ și voi avea acolo toți caii și câinii din lume”, a spus tânăra, potrivit Dailymail.

Publicat: 02 mart. 2020, 12:00 Autor: Andreea Voicu Life
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×