Cel mai criticat cuplu! Sunt numiti perversi iar femeia este acuzata ca sta pentru banii iubitului

Publicat: 05 feb. 2019, 16:29 Autor: Simona Life

Cuplul cu o diferenta de varsta de 35 de ani a decis sa rupa tacerea, satuli de acuzatiile aduse impotriva lor.

Modelul Lou Nesbit, in varsta de 20 de ani, l-a intalnit pe Egon Kowalski, in varsta de 56 de ani, in urma cu trei ani, iar cei doi au fost atrasi instant unul de celalalt. Chiar spun ca a fost dragoste la prima vedere.

In timp ce Lou a fost dintotdeauna confortabila cu diferenta de varsta dintre ei, Egon a fost putin sceptic la inceput, insa in cele din urma au inceput sa-si dea intalnire in august 2017.

Cuplul sustine ca interesele lor comune si simtul umorului au facut ca diferenta de varsta sa nu fie o problema, iar familiile lor au acceptat relatia de dragoste.

Au ignorat trolii de pe social media care i-au numit „perversi”, sustinand ca Lou este in aceasta relatie doar pentru sex si bani.

Cel mai criticat cuplu! Sunt numiti perversi

Cel mai criticat cuplu! Sunt numiti perversi

„M-am indragostit de el pentru ca era oarecum asemanator cu mine. Avem un simt al umorului asemanator si putem vorbi despre orice. Iubesc umorul lui, carisma lui si felul in care este mereu acolo pentru mine atunci cand am nevoie de el.

Unul dintre prietenii mei ne-a facut cunostiinta la o petrecere, pentru ca stia ce simt pentru el. Nu am avut niciodata o problema cu diferenta de varsta dintre noi pentru ca suntem foarte similari in pofida acestui lucru. Sunt o persoana extrem de toleranta si nu am condamnat niciodata pe cineva pentru asta” s spus Lou, potrivit DailyMail.

Comentariile pe care le-au primit online in legatura cu relatia lor au fost negative, insa asta nu i-a oprit sa-si impartaseasca iubirea celor 35.000 de urmaritori de pe Instagram.

„Relatiile nu depind de lucruri precum varsta, sex, sau aspect, ci de cat de fericite sunt cele doua persoane din relatie si de felul in care se inteleg iar nimeni nu are dreptul sa judece din exterior” a mai spus Lou, potrivit sursei de mai sus.

Publicat: 05 feb. 2019, 16:29 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă