Povestea de dragoste dintre Culiță Sterp și Daniela! Artistul este tătic

Publicat: 17 iun. 2021, 10:17 Autor: Andreea Voicu Vedete

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în liceu, căci au fost colegi de clasă, dar abia după terminarea lui s-au îndrăgostit. Daniela Iliescu îl face tare fericit pe artist, mai ales că l-a făcut tătic!

Luna aceasta, Culiță Sterp va fi cel mai fericit! Partenera sa de viață, Daniela Iliescu, i-a dăruit acestuia un băiețel. Pe platforma Youtube, cei doi au povestit cum s-au întâlnit, ce sentimente împărtășesc și cum s-au îndrăgostit. De asemenea, celebrul artist a simțit nevoia să specifice faptul că el s-a îndrăgostit de Daniela Iliescu, după divorțul de Carmen de la Sălciua.

„În clasa a 9-a nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a 11-a, a 12-a ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni prieteni pentru că eram cei mai nebuni. Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete. A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Nu poți să treci din friendzone. Ea avea iubit în clasa a 12-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă”, a spus Culiță Sterp, scrie Cancan.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au apropiat încet, încet, până când au reușit să își formeze chiar și o familie! Cu răbdare și cu dorința se de a se cunoaște, cei doi au reușit să se înțeleagă, să se respecte și să se iubească.

„Ca să se înțeleagă din start. Eu când am început să vorbesc cu Daniela nu eram cu fosta mea soție. Ne-am întâlnit la o cabană la munte, după ce am venit de la o cântare. Ea a crezut că vreau doar o aventură. Nu prea mă băga în seamă. I-am arătat că îmi place de ea și vreau să vă spun că a trecut mult timp până să ne pupăm măcar. Momentele alea de la început au fost cele mai frumoase, când stăteam la povestit. Îmi era rușine să o pup și aveam fluturi în stomac”, a mai povestit Culiță Sterp.

Daniela și Culiță Sterp au devenit părinți pentru prima oară. În urmă cu două săptămâni, cântărețul s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a luat parte la show-ul „Survivor România”.

Daniela Iliescu, dezvăluiri nemaiștiute despre relația cu artistul

În urmp cu ceva timp, unul dintre admiratorii blondinei a întrebat-o pe aceasta dacă este o persoană geloasă. Blondina nu a stat prea mult pe gânduri și a explicat că este o femeie realistă și că a învățat din greșelile pe care le-a făcut în fostele relații.

„Sunt o persoană foarte realistă și nu cred că mă pot numi o persoană geloasă sau posesivă, pentru că eu vreau să cred că nu am investit, în ultimii ani, atât de mult în mine…iar un rol important l-au jucat relațiile mele din trecut din care am învățat câte ceva. Mi-am dat seama că de multe ori, noi femeile, ne facem atât de multe filme care sunt doar în capul nostru.

Și cred cu tărie că așa cum este vorba aceaa ‘că fericirea vine dinăuntru’, cred că și gelozia vine la fel, din tine și atâta timp cât tu nu ai încredere de sine sau nu vezi valoarea ta în viața unui om, atunci este mult mai ușor să devii gelos pe alte persoane, pentru că ai impresia că sunt cu ceva mai presus decât tine, deși ele poate nu sunt”, a mărturisit Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.

sursă foto: capturi video youtube, arhivă Ciao

Publicat: 17 iun. 2021, 10:17 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă