Povestea tanarului care a mers la culcare sarac lipit, dar a devenit celebru peste noapte! Post Malone e acum unul dintre cei mai tari rapperi ai momentului VIDEO

Publicat: 08 iun. 2018, 17:16 Autor: madalina m. Vedete

Povestea impresionanta a lui Post Malone a inceput in noaptea de 4 februarie 2015.

Pe atunci, rapperul era necunoscut si sarac lipit, dar a decis sa isi incerce norocul in industria muzicala. Post Malone a dat dovada, la propriu, ca succesul poate veni, atunci cand te astepti mai putin, chiar peste noapte! Post Malone e acum unul dintre cei mai tari rapperi ai momentului

Desi acum e unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din intreaga lume si are milioane de fani, pe atunci numele lui Post Malone nu fusese auzit decat de apropiatii acestuia. In rest, nu il stia absolut nimeni!

Povestea de succes a lui Post Malone

Post Malone, pe numele sau real Austin Richard Post, are 22 de ani si in prezent se bucura de un succes imens. Tanarul artist s-a imbogatit peste noapte, dupa ce a incarcat pe pagina sa de SoundCloud o melodie intitulata „White Iverson”.

Totul s-a intamplat in noaptea de 4 februarie 2015, cand rapperul nascut in Syracuse, New York, nici nu se gandea ca va deveni atat de apreciat de public. Piesa s-a bucurat de o popularitate uriasa, si a atins un milion de vizualizari intr-o singura luna de cand fusese lansata.

Totodata, a fost distribuita de sute de mii de ori pe retelele sociale, iar internautii i-au laudat talentul lui Post Malone.
Acest lucru le-a atras atentia si producatorilor, iar rapid rapperul a fost contactat de casele de discuri. In luna august din 2015 a semnat primul sau contract de inregistrare, cu Republic Records, noteaza forbes.com.

Desi altii muncesc o viata ca sa poata strange o avere considerabila, Post Malone a reusit in doar doi ani sa se imbogateasca. In luna ianuarie a acestui an, el avea in conturi 8 milioane de dolari! O suma colosala, daca e luata in considerare si varsta rapperului, de doar 22 de ani.

Traiectoria carierei sale a fost una neobisnuit de accelerata, pentru ca in cateva luni le-a atras atentia artistilor Kanye West sau Justin Bieber, cu care a colaborat. Mai mult, Post Malone si-a lansat primul album intitulat „Stoney”, in 2016.

Rapperul a facut si o serie de declaratii controversate, intr-un interviu pe care l-a acordat in anul 2017. Post Malone le transmitea atunci celor care incearca sa regaseasca in muzica hip-hop o sursa de a-si hrani emotiile si nostalgiile sa se orienteze spre alt gen de muzica. Asta deoarece el a descris hip-hopul ca fiind o sursa de distractie si un mod de a ramane mereu pozitiv, dar ulterior si-a cerut scuze in mod public pentru acele comentarii.

Publicat: 08 iun. 2018, 17:16 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă