Poliţistul găsit împuşcat în Penitenciarul din Arad s-a sinucis

Publicat: 20 Oct. 2019, 15:10 Life
Poliţistul găsit împuşcat în Penitenciarul din Arad s-a sinucis

Polițistul de penitenciare aflat în serviciu, găsit împușcat duminică la Penitenciarul Arad, s-a sinucis. Polițistul s-a împușcat în cap cu arma din dotare.

Poliţistul găsit împuşcat. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Dan Ursu Aurelian, a declarat pentru MEDIAFAX că polițistul s-a împuscat în cap cu arma din dotare.

„Azi-noapte, la orele 4.00, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cu arma din dotare, model Carpați, 7.65 mm, s-a sinucis, împușcându-se în cap.

Poliţistul găsit împuşcat

Parchetul Tribunalului Arad face cercetări pentru a se stabili situația de fapt, circumstanțele în care s-a executat focul de armă, pentru infracțiunea determinarea sau înlesnirea sinuciderii”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Polițistul de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat duminică, în Postul Control 2 al unității. Angajații penitenciarului au cerut sprijinul unui echipaj SMURD, însă la sosirea echipajului medical a fost constatat decesul.

Polițistul a fost evaluat psihologic în noiembrie 2018. El era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999.

Publicat: 20 Oct. 2019, 15:10 Life
Pe aceeași temă