Pilotul a vazut cum motorul de la avion se opreste si a intrat in panica! Momentele horror s-au petrecut chiar in aer si peste cateva minute… VIDEO

Publicat: 21 mart. 2018, 18:15 Autor: madalina m. Viral

Pilotul se afla intr-un avion de mici dimensiuni atunci cand a vazut cum motorul se opreste.

Desi se afla cu aparatul de zbor in aer, acesta a avut parte de un noroc incredibil. Asta deoarece in cateva minute a reusit sa se salveze si sa aduca acel avion din nou la sol. Barbatul a marturisit insa ca se astepta sa aiba un sfarsit tragic.

Pilotul care se afla in avion facea cateva manevre de rutina cu respectivul aparat de zbor. Totusi, a crezut avionul se va face tandari atunci cand zbura deasupra Coral Springs, in Florida, Statele Unite ale Americii.

Pilotul a vazut cum motorul de la avion se opreste si a intrat in panica

Barbatului i-a reusit totusi o manevra miraculoasa si a putut astfel sa se salveze. In clipele in care credea ca urmeaza sa isi gaseasca sfarsitul, el a filmat totul. De asemenea, pilotul pe nume Chad Barber a auzit la un moment dat un huruit ingrozitor ce venea chiar de la motorul avionului.

In varsta de 26 de ani, pilotul incerca sa aduca aparatul de zbor intr-o pozitie perfect verticala, dar si-a dat seama ca urmeaza o prabusire. La inceput acesta a intrat in panica, mai ales ca vazuse cum o elice nu se mai invartea absolut deloc.

La scurt timp, desi se astepta la tot ce e mai rau, Chad Barber a reusit sa redirectioneze aparatul de zbor care se indrepta deja spre sol cu o viteza foarte mare. Desi a incercat de cateva ori sa readuca avionul intr-o pozitie normala de zbor, a esuat de fiecare data.


Stiind ca cel mai probabil se va prabusi, pilotul a cautat mai intai un loc in care sa lase avionul sa se prabuseasca. Impactul cu solul ar fi devenit si mai periculos daca prin preajma se aflau si alti oameni, pentru ca acestia puteau fi raniti.

Totusi, in imagini el poate fi vazut cum trage cu putere de una dintre manete, iar intr-un final motorul incepe iarasi sa functioneze. Daca facea manevra cu cateva secunde mai tarziu, el ar fi putut muri.

Mai mult, miscarea pe care pilotul a facut-o a fost considerata pur norocoasa, pentru ca la doar cativa metri de pamant el a putut sa faca acel avion sa zboare normal. Desi se afla deja la o altitudine foarte joasa, Chad Barber si-a pus in practica toate tehnicile pe care le invatase, astfel incat sa evite prabusirea.

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 21 mart. 2018, 18:15 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă