Petrică Mâţu Stoian a fost arestat. Detalii ascunse despre trecutul învolburat al artistului

Publicat: 12 Oct. 2021, 15:22 Vedete

Petrică Mâţu Stoian a fost arestat. Întâmplarea a avut loc în urmă cu mai mulți ani, însă îndrăgitul artist nu este deloc mândru de pățania lui. 

Cântărețul a povestit un episod mai puțin plăcut din viața lui, care s-a petrecut în urmă cu mai mult timp. Și anume că a avut o perioadă în care a stat în arest.

Petrică Mâţu Stoian a fost arestat

Mi-a dat permisie 10 zile și eu am plecat la țară și era un singur autobuz care pleca dimineața. Am pierdut autobuzul. Am întârziat din permisie 7 ore, dacă întârziai 4 ore trebuia să anunți, dar nu aveam de unde. În cele din urmă am anunțat, dar persoana căreia i-am spus a uitat să spună, nu știu ce s-a mai întâmplat, ideea este că am întârziat.

Era caz de batalion disciplinar. Mi-au luat centura, bocancii, tot, m-au dus la Farul din Mangalia. Acolo era sediul arestului. Nu aveam fereastră, nimic, aveam doar un lemn, ceva ca o masă, care se rabata. Dormeam pe un fel de țambal și cu ranița sub cap. Venea câte un ofițer și îți mânca zilele. Ne scotea pe limbă de foc, așa se numea, era un fel de jumătate de stradă, care avea pietriș ca pe calea ferată și ne punea în pas de defilare, culcat”, a povestit Petrică Mâțu Stoian.

Vrea să se retragă de pe scenă

Artistul s-a axat mai mult pe carieră, însă vrea să se retragă din Ansamblul ”Maria Tănase”, din Craiova, unde a activat zeci de ani.

Am făcut o vârstă frumoasă, mă respect și vreau să mă retrag de la ansamblu, să mă pensionez. Să vină tinerii din urmă și să-mi ia locul, să ducă mai departe cântecul. Până la un punct e bine să stai pe scenă. La un moment dat mai faci lucruri mai din spate. Pentru că talentul se îmbină cu tinerețea. Când ești pe scenă și produci un disconfort vizual, spectatorul nu te mai place, oricât ai cânta tu! Ești boșorog, să mai vină și tinerii! Eu am făcut 61 ani”, a mai spus Petrică Mîțu Stoian.

Publicat: 12 Oct. 2021, 15:22 Vedete
Pe aceeași temă