Povestea ascunsă a fiului de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian. Alin i-a moștenit întreaga avere?

Publicat: 03 dec. 2021, 12:34 Autor: Maria Apostol Vedete

Toată lumea știa că regretatul Petrică Mâțu Stoian nu a avut copii biologici. Cu toate astea, el i-a oferit toată dragostea și sprijinul unui tânăr interpret de muzică populară. Alin vrea să-i cinstească memoria, motiv pentru care a făcut un gest emoționant. 

Petrică Mâțu Stoian și Alin s-au împrietenit în cadrul unui concurs. Marele interpret era în juriu, iar tânărul debutant se afla în postura de concurent. Artistul l-a lăudat pe băiat și a ținut să schimbe un număr de telefon cu el, ulterior au devenit din ce în ce mai apropiați.

Acum, după trei săptămâni de la moartea artistului, Alin a făcut un gest frumos în memoria lui. Acesta a lansat o melodie denumită „E pustie pădurea fără glas de turturea”, însoțită de un videoclip cu imagini emoționante.

Alin a fost printre ultimele persoane pe care Petrică Mâțu Stoian le-a sunat înainte de a muri. I-a mprturisit fiului său de suflet că și-ar fi dorit să renunțe la viața publică.

”Eram băiatul lui Mâțu, acum ce fac? Am rămas al nimănui

Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion şi chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gândit că aşa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie. Când am aflat că a murit, am avut o durere cum n-am mai simțit până acum. Nu este ușor să-ți pierzi unul dintre părinți. Chiar vorbeam la înmormântare cu colegii: înainte eram băiatul lui Mîțu, acum ce fac? Am rămas al nimănui”, a declarat cântărețul într-un interviu televizat. Acesta nu a mărturisit însă dacă se numără printre cei care vor primi vreo parte din moștenirea lăsată în urmă de Petrică Mâțu Stoian.

El a mai spus îcă la ultimele filmări la care au participat împreună, nimeni nu s-a gândit că nu îl va mai vedea pe artist.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus aşa, că era obosit, că nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta îşi dorea”, a mai spus tânărul artist.

Publicat: 03 dec. 2021, 12:34 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă