Petrică Mâțu Stoian ar fi fost târât la petreceri, deși era bolnav! Noi dezvăluiri din dosarul morții artistului

Publicat: 23 mart. 2022, 14:31 Autor: Maria Apostol Vedete

Au trecut mai bine de patru luni de când Petrică Mâțu Stoian a murit subit, iar în urma lui au rămas multe semne de întrebare. Ancheta bate pasul pe loc, însă avocatul familiei face noi dezvăluiri din acest dosar controversat. 

Avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian, cea care se ocupă de dosarul morții artistului, susține că ancheta în acest caz este tărăgănată. Mai mult decât atât, i-a fost restricționat și accesul la dovezi.

Cine l-ar fi tratat de fapt pe Mâțu Stoian de Covid

Carmen Obârsanu a cerut reaudierea medicilor de la clinica unde regretatul interpret a fost tratat în camera hiperbară.

Mi-a dat ordonanta ca pot sa fac copie din dosar cu exceptia actelor medico legale. Acestea nu sunt nici acum finalizate pentru ca s-au trimis la Timisoara pentru testul toxicologic si de acolo imi tot zic ca se imbolnavesc toti, pe rand, de covid. Saptamana trecuta s-a trimis rezultatul analizei la Caras, la serviciul de medicina legala, bineinteles ca medicul de acolo a plecat in concediu… Ca sa faca raportul final trebuie sa ceara puncte de vedere de la diverse institutii de invatamant superior, clinici, din tara”, a declarat celebra avocata pentru Star Popular.

Totodată, avocata aruncă acuzații grave și la adresa impresarului Doru Gușman, cât și a fiicei acestuia.

Petrică Mâțu Stoian avea încă din 30 octombrie o afecțiune pulmonară care punea sub semnul întrebării recomandarea unui tratament în camera hiperbară. Degeaba spun Gușman și fiică-sa, ei au o mare parte din vină. Mâțu a avut Covid, cine l-a tratat? Fata lui Gușman! Gușman la câte spectacole l-a dus ca să scoată bani, ia să vedem! Vă dați seama că și sora lui Mâțu e supărată. Maria a zis: fratele meu, în loc să fie protejat când era bolnav, era târât la petreceri să scoată bani. Ăsta (n.r. impresarul Gusman) și-a băgat toți banii în buzunar și l-a lăsat pe mâna celor de la clinică, a mai declarat Carmen Obârșanu pentru aceeași sursă.

Când suna la telefon, auzeam cum țipă la el”

Maria Tărchilă, sora artistului, a făcut acuzații grave în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, la adresa lui Doru Gușman, care a fost de asemenea impresarul său.

I-a controlat viața, nu a avut o viață lui. Când era cu noi era descătușat, când era cu ei, era stresat. Cu Petrică eram în relații normale cu familia Gușman, nu. Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el. Nu aveam ce cauta la el acasă, era eliminată mai multă lume. Cum era eliminată și Niculina. Nu voia să fim în preajma lui. Nu era lăsat să vină la întâlnire, venea pe furiș. Când suna la telefon, auzeam cum țipă la el și îl întreabă ce caută să ne vadă. Petrică a fost un artist minunat. Dar nu știm ce a fost dincolo de asta. Au trăit pe spatele lui, a muncit el și au trăit toți pe spatele lui”, i-a spus Maria Tărchilă lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP.

Publicat: 23 mart. 2022, 14:31 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă