Petre Roman, primele declaraţii după decesul Mioarei Roman. Ce a spus fostul politician despre prima lui soţie: „În ultima vreme…”

Publicat: 26 feb. 2024, 12:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Petre Roman a făcut primele declaraţii după decesul primei soţii. Mioara Roman s-a stins din viaţă în urmă cu trei zile la aproape 84 de ani. Problemele de sănătate cu care se lupta de câţiva ani şi-au spus cuvântul, iar în dimineaţa zilei de 23 februarie, a murit din cauza unui stop cardiac, în somn, fără să sufere, așa cum și-a dorit întotdeauna.

Fiicele sale, Oana și Catinca, dar și fostul ei soț, Petre Roman au fost distruși de durere în momentul în care au aflat tragica veste.

Petre Roman: A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată”

Fostul premier al României a venit să-i aducă un ultim omagiu primei lui soţii şi de asemenea a ţinut să spună câteva cuvinte despre aceasta. Petre Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa Mioarei pe care spune că nu o va uita niciodată.

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită. Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase.

Acuma poate că e mai ușor. Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei”a declarat Petre Roman, pentru Fanatik.

De ce au divorţat Mioara şi Petre Roman

Petre Roman și Mioara Roman au fost căsătoriţi mai bine de 30 de ani, fiind unul dintre cele mai admirate cupluri ale anilor 90. Au avut o familie unită şi fericită, alături de copilul lor, Oana. Lucrurile au luat însă o întorsătură neaşteptată la un moment dat, iar cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Povestea lor de dragoste s-a destrămat în momentul în care fostul premier a cunoscut-o pe cântăreaţa Silvia Chifiriuc. Politicianul recunoaşte că s-a îndrăgostit iremediabil de frumoasa brunetă şi nimic nu i-a putut sta în cale.

„Cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 26 feb. 2024, 12:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă