Pentru ea a divortat Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume! E bruneta, siliconata si e maritata dar si-a inselat sotul cu miliardarul

Publicat: 10 Jan. 2019, 15:22 News 3

Din imagini se poate vedea clar ca "amanta" lui Jeff Bezos este mult mai atragatoare si mai sexy decat fosta sotie.

Pentru ea a divortat Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume! Cum arata femeia?

 

Acum insa Bezos ia viata de la capat dupa ce aventura lui cu fosta prezentatoare FOX News a fost data in vileag. Lauren Sanchez la cei 49 de ani ai sai a reusit sa-l faca pe Bezos sa se indragosteasca nebuneste de ea. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul sotului ei, care este un producator si un manager de succes de la Hollywood. Sotul ei este agentul unor actori precum: Matt Damon, Christian Bale, Kevin Costner sau Hugh Jackman.

Acum tot ce ramane de stabilt sunt termenii divortului si cel mai probabil Jeff Bezos va fi mai mult decat generos cu sotia lui care i-a fost alaturi timp de 25 de ani, timp in care a reusit sa devina cel mai bogat om din lume si sa construiasca cea mai valoroasa companie din lume.

Presa de peste ocean deja a publicat primele poze cu Bezos si Lauren Sanchez impreuna. Se pare ca cei doi si-au ascuns foarte bine relatia timp de mai multe luni in care s-au intalnit venind cu elicoptere separate sau avioane private in diverse locatii retrase.

« Pagina anterioară

Publicat: 10 Jan. 2019, 15:22 News 3
Pe aceeași temă