Patru membri ai trupei Seventeen au murit in tsunamiul din Indonezia. Colegul lor e devastat VIDEO

Publicat: 24 dec. 2018, 10:32 Autor: D. C. Vedete

Clipe grele pentru Indonezia care a suferit, in ultimele doua zile, cateva calamitati naturale: o eruptie, un tsunami si cutremure.

In urma cu doua zile, aceasta tara a fost grav incercata, din nou. Patru membri ai trupei Seventeen au murit in tsunamiul din Indonezia care a facut, pana in prezent, peste 222 de decese. Sute de oameni sunt in spital, cu rani diverse, iar altii inca sunt cautati de rude sau de politie.

Printre victime se afla si personalitati cunoscute in Indonezia. Doi artisti ai trupei Seventeen si doi membri ai staff-ului au murit dupa ce au fost maturati de un val al tsunamiului. Cele patru victime se aflau pe scena in momentul in care furia naturii s-a dezlantuit.

Valul a lovit scena si a maturat totul in urma lui. Conform presei locale, peste 222 de persoane au murit si alte cateva sute sunt disparute. In cadrul concertului Seventeen se aflau mai multe familii. Riefian ‘Ifan’ Fajarsyah, solistul trupei, este devastat.

Patru membri ai trupei Seventeen au murit in tsunamiul din Indonezia


Acesta a publicat un clip video pe Instagram unde le spunea celor 300.000 de fani ca prietenii din trupa sunt disparuti. Awal ‘Bani’ Purbani, managerul Oki Wijaya, chitaristul Herman Sikumbang si Ujang au fost gasiti morti la cateva ore de cand valul a lovit scena.

Patru membri ai trupei Seventeen au murit in tsunamiul din IndoneziaInca doi membri ai trupei, unul dintre ei fiind sotia lui Ifan, sunt dati disparuti. Barbatul a fost si el victima valului, dar a fost salvat la timp. Barbatul sustine ca valul l-a tras in mare unde a inotat pe langa 24 de cadavre.

Patru membri ai trupei Seventeen au murit in tsunamiul din IndoneziaEvacuarea se face incet cum multe drumuri au fost dezafectate. In plus, vremea ploioasa le-a pus multe piedici. Tsunamiul a distrus 430 de case, 9 hoteluri si 10 nave. Peste 222 de oameni au murit si peste 740 sunt raniti. Tsunamiul ar fi provocat de eruptia vulcanului Anak Krakatau, informeaza ladbible.com.Patru membri ai trupei Seventeen au murit in tsunamiul din Indonezia

Publicat: 24 dec. 2018, 10:32 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă