Partidul Social Democrat ii da replica presedintelui Romaniei: „Il nominalizam pe Klaus Iohannis sa citeasca legea fundamentala, Constitutia Romaniei”

Publicat: 17 oct. 2019, 10:48 Autor: Loredana News
Partidul Social Democrat ii da replica presedintelui Romaniei: Il nominalizam pe Klaus Iohannis sa citeasca legea fundamentala, Constitutia Romaniei

'Razboiul' replicilor pe Facebook intre Partidul Social Democrat si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Partidul Social Democrat ii da replica lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a postat pe pagina personala de Facebook o invitatie la lectura pentru toti romanii.

Partidul Social Democrat ii da replica lui Klaus Iohannis

„Lumea aparține celor care citesc, pentru că atunci când citești o carte e ca și cum ai ține un vis între palme. Noi, românii, însă, nu citim destul. Așa că vă invit să alegeți o carte pe care o îndrăgiți, să citiți o pagină și să nominalizați un prieten, un coleg sau chiar întreaga familie să facă la fel. Folosiți #timpulsăcitim și hai să readucem România printre marile culturi ale Europei, cele care citesc, a scris presedintele Romaniei pe contul personal de socializare.

Partidul Social Democart a luat imediat atitudine si a postat o replica:

„Îl nominalizăm pe Klaus Iohannis să citească legea fundamentală, Constituția României.

#timpulsacitim

P.S.: Și dacă nu poate citi decât o pagină, o recomandăm pe cea cu atribuțiile Președintelui”, au fost cuvintele din postarea celor de la Partidul Social Democrat.

Publicat: 17 oct. 2019, 10:48 Autor: Loredana News
Pe aceeași temă