Pariu că nu știai cu ce s-au ocupat cele mai mari trei dive ale României. Ce meserii neașteptate au avut Inna, Gina Pistol și Mihaela Rădulescu

Publicat: 01 Aug. 2021, 18:28 Vedete
Pariu că nu știai cu ce s-au ocupat cele mai mari trei dive ale României. Ce meserii neașteptate au avut Inna, Gina Pistol și Mihaela Rădulescu

Azi sunt unele dintre cele mai mari dive de la noi, dar puțini sunt cei care știu cu ce s-au ocupat în trecut, cu mult timp înainte de a fi celebre. CIAO.RO vă prezintă detalii inedite din viața Innei, a Ginei Pistol și a Mihaelei Rădulescu. Ce meserii neașteptate au avut, de fapt și din ce au câștigat primii bani?

Pariu că nu știați ce meserii neașteptate au avut Inna, Gina Pistol și Mihaela Rădulescu. Cu mult timp înainte de a deveni celebre, divele noastre și-au câștigat primii bani pornind de jos, însă ceea ce este de apreciat este faptul că nu le este deloc jenă să-și aducă aminte că au pornit de jos. Haideți să le luăm pe rând!

În trecut, Inna a avut o meserie de care a fost mereu tare mândră și despre care a vorbit cu sufletul deschis.

Inna și Gina Pistol, vânzătoare în adolescență

Pentru a putea avea bani de buzunar și pentru a-și putea ajuta părinții, Inna muncea cât era vara de lungă în tarabele din stațiunile de pe litoral, acolo unde vindea costume de baie, papuci sau umbrele, lucru de care nu îi este deloc rușine să povestească.

Mai mult, potrivit informațiilor oferite de perfecte.ro, Inna a dezvăluit că a lucrat ca vânzătoare într-un magazin cu articole vestimentare pentru bebeluși, la 16 ani și a fost angajată cu carte de muncă la o agenție de imobiliare, ca secretară.

Inna este una dintre cele mai iubite artiste de la noi / Sursă foto: social media

CITEȘTE ȘI – Aproape că n-o recunoști! Cum a apărut Inna îmbrăcată prin București. Artista adoptă un stil nonconformist chiar și pe o vreme ploioasă

Mergem mai departe și vorbim despre Gina Pistol. Acum este celebră și își poate permite, prin munca ei, absolut orice își dorește, dar haideți să vă povestim ce meserie a avut iubita lui Smiley, înainte de a intra în „lumea bună”.

Vedeta și-a amintit că primul ei job a fost de operator xerox, iar ulterior a lucrat ca vânzătoare la un magazin sportiv.

”Muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox. Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă.

După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten. Eu aveam faţă de copil, nici vorbă să fi fost bombă sexy! Dar mulţi îmi spuneau că veneau la magazin doar pentru că eu eram acolo, voiau să se uite la mine…”, a spus Ginuța, în urmă cu ceva timp.

Gina Pistol a fost, în tinerețe, operator xerox / Sursă foto: social media

NU RATA – Ce spunea Dani Oțil despre relaţia cu Mihaela Rădulescu: „Femeia care îmi va purta inelul sau copiii va avea de ce să îi mulţumească”

Mihaela Rădulescu, un taximetrist atipic!

Acum ceva timp, Mihaela Rădulescu și-a adus aminte cu drag de anii studenției, perioadă în care „diva de Monaco” a fost taximetrist!

Totul s-a petrecut în anii de studenție, atunci când vedeta avea nevoie de bani, pentru a se putea întreține. Mihaela Rădulescu vorbește despre acest subiect cu foarte multă mândrie și nu îi este rușine deloc cu faptul că a avut o asemenea meserie. La un moment dat, cu toții trecem prin viață prin momente mai grele, în care trebuie să ne adaptăm unor condiții.

Mihaela Rădulescu a fost taximetrist / Sursă foto: social media

„În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: „Nu vreţi să va duc eu?”. Eram „ilegalistă”, nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revolutie mi-am luat autorizaţia de taximetrist”, povestea Mihaela, la un moment dat.

Publicat: 01 Aug. 2021, 18:28 Vedete
Pe aceeași temă