Ce spunea Dani Oțil despre relaţia cu Mihaela Rădulescu: „Femeia care îmi va purta inelul sau copiii va avea de ce să îi mulţumească”

Publicat: 22 May. 2021, 10:10 Vedete

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au iubit timp de şase ani. Din păcate relația celor doi nu a funcționat, însă prezentatorul TV are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere. Matinalul recunoaște că frumoasa brunetă i-a schimbat viața și a reușit să îl maturizeze.

Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în vara lui 2008 atunci când Mihaela Rădulescu a fost invitată la emisiunea pe care Dani o prezintă, pentru a vorbi despre un spectacol pe care ea l-a regizat. În toamna aceluiaşi an, cei doi au apărut în spaţiul public ca formând un cuplu, după ce Mihaela a divorţat de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

„Recunosc că am început relaţia înainte ca Mihaela să divorţeze, dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de paşi ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, a povestit la un moment dat prezentatorul tv, scrie Viva.ro.

Însă după şase ani de relaţie, cei doi au ales să-şi continue drumul separat. În 2014, Dani anunţa despărţirea de Mihaela: „Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmpla cu vreme multă în urmă“, a scris Danil Oţil pe contul său de Facebook, la acea vreme, potrivit Adevărul.ro.

Ce spunea Dani Oțil despre Mihaela Rădulescu

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»“, a mai povestit vedeta la acea vreme.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 May. 2021, 10:10 Vedete
Pe aceeași temă